تصویب اصلاح و تغییرات قانون جامع خدمات ایثارگران با مساعدت دولت و مجلس

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: موضوع تبدیل وضعیت جامعه ایثارگری در لایحه اصلاح و تجمیع قانون جامع خدمات ایثارگران به عنوان یک بند قانونی پیش‌بینی شده که پس از تصویب دولت برای تصویب نهایی به مجلس تقدیم خواهد شد.
کد خبر: ۷۵۱۶۸۲
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۸ - 03June 2025

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، «سعید اوحدی» معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران از طرح «تبدیل وضعیت جامعه ایثارگری در لایحه اصلاح و تجمیع قانون جامع خدمات ایثارگران» به عنوان یک بند قانونی خبر داد و اظهار داشت: در زمان تدوین لایحه بودجه با هماهنگی و همراهی کمیسیون اجتماعی مجلس پیشنهاد موضوع تبدیل وضعیت جامعه ایثارگری به تصویب رسید و به کمیسیون تلفیق ارسال شد، اما بدلیل برخی سوالات و ابهامات این پیشنهاد در کمیسیون تلفیق مجلس از دستور کار خارج شد.

تصویب اصلاح و تغییرات قانون جامع خدمات ایثارگران با مساعدت دولت و مجلس

وی افزود: با توجه به فرصت خوب تدوین لایحه تجمیع و اصلاح قوانین مجددا این موضوع در کارگروه مربوطه در بنیاد شهید و امور ایثارگران مطرح و ضمن رفع ابهامات مجلس، پیشنهاد تبدیل وضعیت بعنوان یک بند قانونی در این لایحه لحاظ و برای تصویب به دولت ارسال شده است.

اوحدی ابراز امیدواری کرد: ان‌شاءالله با مساعدت دولت و همراهی مجلس در بازه زمانی کوتاهی لایحه تجمیع و اصلاح قوانین که ظرفیت بسیار خوبی را در استیفای حقوق جامعه ایثارگری فراهم کرده است به تصویب نهایی برسد. در این لایحه به حقوق فرزندان عزیز شهدا، همسران بزرگوار شهدا، جانبازان عزیز و آزادگان بزرگوار توجه جدی شده است.

معاون رییس جمهور تصریح کرد: توزیع عادلانه خدمات و حفظ کرامت جامعه ایثارگری از اصول جدی در تدوین این لایحه بوده است.

وی همچنین به موضوع برداشتن شرط ضامن برای تسهیلات معیشت بگیران جامعه ایثارگری اشاره و تاکید کرد: با توجه به اینکه از دید بنیاد این عزیزان مستمری دریافت می‌کنند و این مستمری ماهیانه و پایدار است بر اساس هماهنگی که با بانک مرکزی انجام شده این عزیزان می‌توانند از محل این دریافتی به عنوان ضمانت تسهیلات در بانک دی و صندوق شاهد و در آینده سایر بانک‌ها استفاده کنند.

انتهای پیام/ 112

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار