هدف نهایی از رزمایش دفاع از مقر، مقابله با جنگ نوین دشمن است

جانشین سپاه مرودشت هدف نهایی رزمایش دفاع از مقر را مقابله با جنگ نوین دشمن دانست و اظهار داشت: امروز دشمن برای تضعیف توان راهبردی انقلاب اسلامی دست به خرابکاری مراکز مهم و تأسیسات حیاتی زده است و با این اقدامات می‌خواهد جلوی پیشرفت کشور را بگیرد.
کد خبر: ۷۵۲۹۳۸
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۸ - 08June 2025
به گزارش دفاع پرس از فارس، رزمایش دفاع از مقر به همت حوزه مقاومت بسیج کارمندان و گارگران امام خمینی (ره) مرودشت برگزار شد.
 
هدف نهایی از رزمایش دفاع از مقر، مقابله با جنگ نوین دشمن است
 
سرهنگ «علیرضا زارع» جانشین ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان مرودشت، به روز رسانی مهارت‌های رزمی و دفاعی را نیاز ضروری همه بسیجیان ادارات و سازمان‌ها دانست و اظهار داشت: با توجه به توطئه‌ها و نقشه‌های دشمنان برای خرابکاری در مراکز مهم و راهبردی انقلاب اسلامی ایران، به روز رسانی مهارت‌های رزمی و دفاعی از مقر ادارات و سازمان‌ها نیاز ضروری همه بسیجیان می‌باشد.
 
وی در ادامه افزود: در این رزمایش، آمادگی نیرو‌های بسیجی جهت مقابله و خنثی سازی، کاهش تأثیرات اقدامات تخریبی دشمن، ممانعت از دستیابی و ایجاد خسارت به مجموعه‌های صنعتی، تولیدی و خدمت رسانی، به همه بسیجیان آموزش داده شد و مسائل ایمنی و تأمینی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
 
سرهنگ زارع به اهمیت برگزاری این رزمایش اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه هر اداره و کارخانه‌ای وظیفه حفاظت فیزیکی و دفاع از اماکن صنعتی و تولیدی خود را در راستای تولید محصولات و جلوگیری از توقف خدمت رسانی به مردم را دارد، اینگونه رزمایش‌ها به منظور پیشگیری و آمادگی نیرو‌ها در برابر تهدیدات احتمالی و خرابکارانه بسیار ضروری است.
 
جانشین سپاه مرودشت، هدف نهایی رزمایش دفاع از مقر را مقابله با جنگ نوین دشمن دانست و گفت: امروز دشمن برای تضعیف توان راهبردی انقلاب اسلامی دست به خرابکاری مراکز مهم و تأسیسات حیاتی زده است و با این اقدامات می‌خواهد جلوی پیشرفت کشور را بگیرد، از این رو رزمایش دفاع از مقر مقابله با جنگ نوین دشمن است و با اجرای این رزمایش‌ها نخواهیم گذاشت دشمن اهداف شوم خود را عملیاتی کند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار