به گزارش دفاعپرس از خراسان رضوی، سرهنگ پاسدار «محمدابراهیم اصلی» مسئول کمیته اجلاسیه پایانی کنگره ملی ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی اظهار داشت: به فضل الهی و با تلاش شبانهروزی تیمهای اجرایی، رسانهای، فرهنگی و پشتیبانی، آمادهسازی نهایی اجلاسیه پایانی کنگره شهدای خراسان رضوی وارد مرحله جدی و عملیاتی شده است و مشهد مقدس، میزبان این رویداد بزرگ ملی خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه اجلاسیه پایانی، نقطه اوج یک فرآیند بلندمدت فرهنگی و میدانی در سراسر استان بوده، افزود: این اجلاسیه، تنها یک مراسم نیست؛ بلکه تبلور ۱۸ هزار گلبرگ خونین از باغ انقلاب اسلامی است که از روستاها و شهرهای دور و نزدیک این استان برخاستهاند.
مسئول کمیته اجلاسیه پایانی کنگره ملی ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی با تأکید بر نقش مردم و نهادهای مختلف در اجرای هرچه باشکوهتر این رویداد ادامه داد: همه بخشها ازجمله رسانه، بسیج، آموزشوپرورش، نیروی انتظامی، شهرداری مشهد و سایر نهادهای استانی در حال هماهنگی نهایی هستند و انشاءالله شاهد یک حضور کمنظیر مردمی و رسانهای در این کنگره خواهیم بود.
سرهنگ اصلی همچنین از آمادگی بخشهای مختلف نمایشگاهی، هنری، محتوایی و برنامههای جنبی در حاشیه اجلاسیه خبر داد و گفت: فضای مشهد در رسانه، خیابان و دل مردم باید عطر شهید بگیرد؛ این عهد ما با شهدا است.
انتهای پیام/