"غلامحسین الهام" عضو هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران در پاسخ به سوال خبرنگار دفاع پرس در جهاد رسانه ای شهید رهبر مبنی براین که شعار «ما آماده ایم» چه میزان می تواند در تداوم و صدور پیام انقلاب اسلامی به کشورهای منطقه و غربی مؤثر باشد، گفت: این آمادگی باطنی، درونی و واقعی است و معمولا رزمندگان و نیروهای بسیج برای انجام عملیات در شرایط دشوار از این جنس آمادگی برخوردار بودند.
وی با بیان این که آمادگی معنوی در واقع شناخت دقیق اهداف و آرمان ها و ایمان به خدا، روش های انقلاب و حرکت نیروها در این مسیر است، ابراز داشت: در صورتی که این مسأله تحقق پیدا کند، مهم ترین قدرت تثبیت کننده، دفاعی و درونی و شکست ناپذیر ایجاد خواهد شد؛ این قدرت در واقع «احدی الحسنین» می باشد.
این استاد دانشگاه با اشاره به این که در این نوع قدرت همواره پیروزی وجود دارد و شکست در آن معنا ندارد، خاطرنشان کرد: لازمه مطرح کردن شعار «ما آماده ایم»، ایجاد لوازم آن است؛ بازدید از یادمان ها، مناطق جنگی و دفاع مقدس و آنچه در مسیر راهیان نور به وجود می آید، شرایط اولیه و بستر آمادگی درونی و تاریخ زنده و روایت فعال است.
الهام با اشاره به این که نزدیک به سه دهه از جنگ تحمیلی گذشته است و روایت ها باید سینه به سینه در قالب شفاهی انتقال پیدا کند و به صورت عینی مشاهده شود، بیان داشت: دیدن این فضاها، آمادگی روحی ایجاد می کند. همراه با این مسأله، آمادگی اعتقادی مورد نیاز است؛ چراکه باورها درحال سستی و تزلزل است.
سخنگوی پیشین دولت با اشاره به این که هجمه ها به اعتقادات و باورها قوی و به فعالیت سنگین و سخت نیاز است، ادامه داد: در این زمینه باید کارهایی که ستاد راهیان نور انجام می دهد، استمرار پیدا کند؛ مراکز علمی، فرهنگی، نخبگان، حوزه های علمیه، دانشگاهیان و اهل ادب و تاریخ باید قوی تر در این زمینه وارد شوند و اگر این اقدام عملی شود، آمادگی حقیقی ایجاد خواهد شد.
این مقام مسئول با اشاره به این که انسان باید در اوج شرایط ندای «متی نصرالله» را سردهد و قریب بودن خداوند را نیز حس کرد، گفت: این شعار را تبریک می گویم و ان شاءالله لوازم آن فراهم شود؛ شعار «ما آماده ایم» استحکام درونی می بخشد و وجه ممیز انقلاب اسلامی ایران است.
وی با اشاره به این که شعار «ما آماده ایم» محدودیت مرزی ندارد و در هرکجا که این پیام دریافت شود، مقاومت ایجاد خواهد کرد، افزود: دشمن ابله است که گمان کند، مقاومت نیروی نظامی است که از طرف جمهوری اسلامی ایران به دیگر نقاط صادر می شود.
این استاد دانشگاه با بیان این که دفاع مقدس، قطعه هویت ساز انقلاب اسلامی، جامعه و شهدا است و نسل گذشته را به نسل های بعدی وصل می کند، عنوان کرد: اگر درستی و حقانیت شهدا و حرکت عظیم یک ملت که با تمامی باور خود در صحنه حضور داشته، از آن گرفته شود، بی هویت شده و فرو می ریزد.
عضو هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران ادامه داد: با فرو ریزی هویت، تسلیم به همراه آن می آید و هجوم دشمن و هر نوع تغییری همچون تغییر نظام سیاسی، اجتماعی و فرهنگی به راحتی مورد پذیرش واقع می شود.
سخنگوی دولت دهم با اشاره به این که تحریف انقلاب اسلامی درحال انجام و بعضی از آنها ناخودآگاه است، گفت: تحلیل وقایع و تصمیم جنگی و رزمی با نگاه امروز، روش غلط است؛ این مسأله تحریف خودی ها را وارد مقوله و باورها را سست می کند و نسبت به تصمیمات کل انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی تردید ایجاد می کند.
الهام با اشاره به این که مسؤولان و راویان تحلیلگر جنگ بایستی واقعیت های دوران جنگ تحمیلی را ترسیم کرده و تصمیمات در آن شرایط را ارزیابی کنند، بیان داشت: فرو ریختن اصول و حقانیت تصمیمات جنگ تحمیلی با تحلیل ارزیابی تجارب بشری در آن دوران مقوله های متفاوت از یکدیگر است.
انتهای پیام/