اعتراضات لس‌آنجلس به تگزاس رسید

اعتراضات گسترده علیه سیاست‌های مهاجرتی رئیس جمهور آمریکا که از لس‌آنجلس آغاز شد، حالا به ایالت تگزاس رسیده است.
کد خبر: ۷۵۳۴۱۲
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۰ - 10June 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس به نقل از فاکس نیوز، در ادامه اعتراضات گسترده علیه سیاست‌های مهاجرتی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا که از لس‌آنجلس در کالیفرنیا آغاز شده است، شهر‌های دالاس و آستین در ایالت تگزاس نیز به اعتراضات ملحق شدند.

اعتراضات لس‌آنجلس به تگزاس رسید

به نوشته این رسانه، ده‌ها تن از مردم دالاس با به همراه داشتن بنر‌ها و اهتزاز پرچم اعتراض خود را به سیاست‌های سرکوبگرانه مهاجرتی ترامپ ابزار کردند.

براساس گزارش‌ها تجمعات در شهر دالاس گهگاه به خشونت نیز کشیده شد و پلیس در نهایت، اعتراضات را «تجمع غیرقانونی» اعلام و سپس با استفاده از گاز اشک‌آور اقدام به متفرق کردن معترضان کرد.

پلیس دالاس هیچ جزئیاتی درباره بازداشتی‌های احتمالی در اعتراضات عصر دیروز و دیشب ارائه نداده است. معاونت پلیس دالاس برای برگزاری تجمعات اعتراضی علیه اداره گمرک و مهاجرت آمریکا زمان‌بندی ارائه و نسبت به اعمال جریمه و بازداشت هشدار داده است. همچنین در آستین نیز تجمعات اعتراضی دیگری به‌راه افتاد.

اعتراضات دالاس و آستین در ادامه تظاهراتی است که روز جمعه از لس‌آنجلس آغاز شد و با مداخله پلیس ضد شورش به خشونت و بازداشت دست کم ۴۰ نفر منجر شد. در جریان اعتراضات گسترده علیه سیاست‌های مهاجرتی ترامپ در این شهر، یک بزرگراه اصلی مسدود شد و خودرو‌ها در خیابان به آتش کشیده شدند. پلیس ضد شورش نیز با استفاده از گاز اشک‌آور، گلوله پلاستیکی و بمب صوتی سعی در متفرق کردن معترضان داشت.

ترامپ برای نخستین بار در ۶۰ سال اخیر، گارد ملی ایالتی را تحت فرماندهی فدرال درآورد و بدون اخذ مجوز از سوی فرماندار کالیفرنیا، اقدام به اعزام آنها به لس‌آنجلس کرد. علاوه بر این، ۷۰۰ تفنگدار دریایی آمریکا نیز به لس‌آنجلس اعزام شده‌اند.

گاوین نیوسام، فرماندار کالیفرنیا گفته است که ترامپ ۲ هزار نفر دیگر از نیرو‌های گارد ملی را به لس‌آنجلس اعزام خواهد کرد.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها