برگزاری جشن خیابانی غدیر در بیش از ۲۳ نقطه از مناطق غرب اهواز

فرمانده ناحیه امام حسین (ع) اهواز گفت: پخت غذای غدیر و توزیع آن میان نیازمندان، همراه با توزیع بسته‌های معیشتی در طول دهه ولایت، از دیگر برنامه‌هایی است که با همت بسیجیان ناحیه اجرا خواهد شد.
کد خبر: ۷۵۳۵۹۳
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۳۷ - 11June 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از اهواز، سرهنگ پاسدار «حسین نیسی‌زاده» فرمانده ناحیه امام حسین (ع) اهواز امروز در حاشیه نشست هماهنگی برنامه‌های دهه ولایت، ضمن تبریک دهه مبارک امامت و ولایت، عید سعید قربان و عید غدیر، از تدارک مجموعه‌ای متنوع از برنامه‌های فرهنگی در سطح غرب اهواز خبر داد.

برگزاری جشن خیابانی غدیر در بیش از ۲۳ نقطه از مناطق غرب اهواز

 وی در این‌باره اظهار داشت: در این ایام فرخنده، بیش از ۲۳ نقطه از مناطق غرب اهواز میزبان جشن‌های خیابانی خواهد بود. همچنین ایستگاه‌ها و مواکب صلواتی به‌صورت گسترده در سطح حوزه‌ها و پایگاه‌های مقاومت بسیج برپا می‌شود.

سرهنگ نیسی‌زاده با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ انفاق و خدمت‌رسانی، افزود: پخت غذای غدیر و توزیع آن میان نیازمندان، همراه با توزیع بسته‌های معیشتی در طول دهه ولایت، از دیگر برنامه‌هایی است که با همت بسیجیان ناحیه اجرا خواهد شد.

فرمانده ناحیه امام حسین (ع) اهواز ادامه داد: پویش‌های فرهنگی با عنوان «هر خانه یک پرچم» و «هر خانه یک موکب» با هدف مردمی‌سازی گرامیداشت عید غدیر، از جمله طرح‌هایی است که به‌صورت سراسری در مناطق غرب اهواز برگزار می‌شود. همچنین نشست‌های روشنگری، مسابقات فرهنگی، غبارروبی گلزار شهدا، دیدار با خانواده شهدا، علما و سادات منطقه، از دیگر برنامه‌های شاخص این ایام هستند.

وی اجرای نمایش میدانی «روشن‌تر از خورشید» را مهم‌ترین رویداد دهه ولایت عنوان کرد و گفت: این نمایش عظیم با محوریت واقعه تاریخی غدیر و سیره اهل‌بیت (ع) به مدت هفت شب، از ۲۰ تا ۲۷ خردادماه هر شب ساعت ۲۰ در جاده ساحلی شرقی، جنب پارک شهروند اهواز، برگزار خواهد شد. این برنامه با مشارکت نواحی بسیج شرق و غرب اهواز، همراه با نورافشانی، برنامه‌های فرهنگی و مواکب پذیرایی اجرا خواهد شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار