سردار افشار: ایران در نبرد اطلاعاتی با دشمنان دست برتر را دارد

رئیس دانشکده جنگ نرم دانشگاه عالی دفاع ملی با اشاره به پیروزی بزرگ دستگاه اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران در مقابل رژیم صهیونیستی گفت: این رویداد موازنه امنیتی و اطلاعاتی را به شکل معناداری تغییر داده است.
کد خبر: ۷۵۳۶۰۴
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۰ - 11June 2025

به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، سردار سرتیپ «علیرضا افشار» رئیس دانشکده جنگ نرم دانشگاه عالی دفاع ملی (داعا) در گفت‌و‌گویی، با بیان اینکه ادعای نفوذناپذیری دستگاه اطلاعاتی رژیم صهیونیستی سال‌ها به عنوان یک سپر تبلیغاتی مطرح بود، اظهار داشت: تجربه‌ای مشابه در جریان «طوفان‌الاقصی» نیز رخ داده بود، اما ابعاد افشاگری اخیر نشان داد که این رژیم بیش از پیش در برابر اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی، نفوذپذیر است.

سردار افشار ادامه داد: بار دیگر سربازان گمنام امام زمان (عج) توانستند با انجام عملیاتی مشابه، آسیب‌پذیری شدید رژیم صهیونیستی را اثبات کنند.

وی افزود: رسانه‌ای شدن این اقدام، هدفی بازدارنده داشته و پیام روشنی به طرف صهیونیستی و حامیان غربی آن‌ها داده است که در صورت هرگونه اقدام علیه تأسیسات هسته‌ای ایران، واکنشی به مراتب قوی‌تر را شاهد خواهند بود.

رئیس دانشکده جنگ نرم داعا تصریح کرد: نمایش اسناد دقیق و جانمایی زیرساخت‌های مهم رژیم صهیونیستی که توسط جمهوری اسلامی ایران افشا شد، موازنه امنیتی و اطلاعاتی را به شکل معناداری تغییر داده است.

سردار افشار همچنین به تجربه عملیات‌های «وعده صادق» اشاره و عنوان کرد: رژیم صهیونیستی پیش از این نیز با وعده پوشالی دفاع موشکی، سعی در نمایش اقتدار داشت، اما با واقعیت اصابت موشک‌های ایران، حقایق بر جهانیان آشکار شد؛ همچنین بیان جزئیات چنین دستاورد‌هایی در نبرد اطلاعاتی، غیرمتعارف است و همین روند نقش بازدارندگی اقدامات جمهوری اسلامی ایران را دوچندان می‌کند.

وی اظهار داشت: اطلاعات دقیقی که از وضعیت آسیب‌پذیری رژیم صهیونیستی در حوزه هسته‌ای در اختیار ایران قرار گرفته است، به آن‌ها اجازه نمی‌دهد که کوچک‌ترین حرکتی علیه تأسیسات هسته‌ای ایران انجام دهند.

رئیس دانشکده جنگ نرم داعا با اشاره به زمان انتشار این اسناد و همزمانی آن با مذاکرات هسته‌ای ایران، گفت: دشمنان سال‌ها تهدید به حمله به نقاط مهم و تأسیسات هسته‌ای ایران می‌کردند، اما اکنون جمهوری اسلامی با در اختیار داشتن اطلاعات دقیق از زیرساخت‌های هسته‌ای و نظامی آن‌ها، دست برتر را دارد.

سردار افشار با تأکید بر اینکه صهیونیست‌ها هزینه‌های سنگینی برای حفظ محرمانگی پایگاه‌هایی مانند «دیمونا» متحمل شده بودند، تصریح کرد: امروز هم از نظر اطلاعاتی و شناسایی دقیق و هم از نظر توانمندی ایران برای هدف قراردادن این مراکز، وضعیت کاملاً روشن شده است و صهیونیست‌ها به طور کامل آسیب‌پذیر هستند. 

وی خاطرنشان کرد: این‌گونه اقدامات جمهوری اسلامی ایران نه‌تنها عامل برهم‌زننده صلح نیست، بلکه کاملاً در جهت برقراری صلح پایدار در منطقه است. 

انتهای پیام/ 281

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار