فیاضی: دستاورد حماسی وزارت اطلاعات، رژیم صهیونیستی را در شوک فرو برده است

نماینده مردم نور و محمود آباد در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با تجلیل از دستاورد حماسی وزارت اطلاعات در دستیابی به انبوه اطلاعات راهبردی رژیم صهیونیستی گفت: این دستاورد رژیم منحوس را در شوک فرو برد.
کد خبر: ۷۵۳۸۹۲
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۱ - 11June 2025

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، «عبدالوحید فیاضی» نماینده مردم نور و محمود آباد در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی عصر امروز (چهارشنبه) در جمع خبرنگاران با اشاره به با ارسال نامه‌ای به حجت الاسلام «سید اسماعیل خطیب» وزیر اطلاعات اظهار داشت: عملیات حماسی سربازان گمنام امام زمان در دستیابی به اطلاعات راهبردی صهیونیست‌های خون آشام، اقتدار ستودنی جان برکفان این وزارت رادر سطح جهانی بار دیگر به رخ کشید.

فیاضی: دستاورد حماسی وزارت اطلاعات، رژیم صهیونیستی را در شوک فرو برده است

نماینده مردم نور و محمود آباد در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی افزود: دستاورد بزرگ وزارت اطلاعات در این عملیات موفق سران رژیم اشغالگر قدس و حامیان رسوای آنها را در شوک عظیم فرو برده است.

این مسئول پارلمانی وزارت اطلاعات را چشمان تیزبین نظام اسلامی خواند و ادامه داد: این عملیات موفق و پیروزمندانه موجب خرسندی و مباهات قاطبه مردم مؤمن و انقلابی ایران اسلامی شده است.

فیاضی، مردم را پشتیبان همیشگی سربازان گمنام امام زمان دانست و بیان کرد: تداوم توفیقات عناصر خدوم و صادق وزارت اطلاعات ضامن حفظ امنیت و اقتدار کشور است.

رئیس مجمع نمایندگان مازندران با تجلیل از خدمات مؤثر وماندگار وزارت اطلاعات در حراست از آرمان‌های پرشکوه انقلاب اسلامی بر لزوم تکریم دائمی از تلاشگران ومجاهدان عرصه امنیت ملی تاکید کرد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار