رژیم صهیونیستی ایران را موتور محرک جبهه مقاومت می‌داند

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان گفت: رژیم صهیونیستی که ایران را موتور محرک جبهه مقاومت می‌داند و از این بابت هراس دارد، بهانه‌جویی می‌کند.
کد خبر: ۷۵۴۳۶۱
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۲ - 13June 2025

به گزارش دفاع‌پرس از سمنان،حجت‌الاسلام والمسلمین «مرتضی مطیعی» نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان در خطبه‌های نماز جمعه این هفته سمنان در مصلای حضرت امیرالمومنین(ع) این شهر با تبریک و تسلیت شهادت شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و شهروندان کشورمان اظهار داشت: تا زمانی که مردم و مسوولان در کنار یکدیگر با هدایت رهبر معظم انقلاب قرار گرفته باشند، نظام اسلامی در مقابل جنایت‌های دشمنان پیروز خواهد بود.

رژیم صهیونیستی ایران را موتور محرک جبهه مقاومت می‌داند

وی تصریح کرد: اذعان رژیم صهیونیستی به ضرورت حمله، نشان از فروپاشی این رژیم غاصب است، چرا که دچار مشکلات عدیده اقتصادی شده و حتی نتوانسته در منطقه تحت اشرافش در غزه به موفقیت دست یابد.

خطیب جمعه سمنان با ابراز خرسندی از همراهی بی‌نظیر مردم و مواضع برحق رهبر معظم انقلاب و مسوولان لشکری و کشوری درباره حق مسلم غنی‌سازی اورانیوم تصریح کرد: رژیم صهیونیستی که ایران را موتور محرک جبهه مقاومت می‌داند و از این بابت هراس دارد، بهانه‌جویی می‌کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی با اشاره به پیروزی بزرگ اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان(عج) و دسترسی به اطلاعات دشمن صهیونیستی گفت: هنوز حد و مرز این موفقیت بزرگ اعلام نشده است اما برای نخستین بار چنین حجمی از اطلاعات دشمن شامل حوزه‌های مختلفی از جمله هسته‌ای، مراکز حساس، سوابق محققان و افشای همکاری کشورها با این رژیم منحوس به دست آمده و قدرت ایران را در منطقه دوچندان کرده است.

وی افزود: این موفقیت اطلاعاتی مهر ابطالی بر قدرت پوشالی رژیم صهیونیستی است که خود را یکی از قدرت‌های برتر جهان می‌داند.

امام جمعه سمنان در بخش دیگری با ابراز تاسف از تصویب قطعنامه شورای حکام علیه جمهوری اسلامی ایران و گزارش سراسر کذب رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اظهار کرد: جنایت امروز رژیم صهیونیستی طی جنگ ترکیبی دشمن رخ داده و موفقیت در این جنگ نیازمند همدلی مردم و مسوولان است و مرد میدان می‌خواهد.

پس از اقامه نماز جمعه مرکز استان سمنان، نمازگزاران طی راهپیمایی از مصلای امیرالمومنین(ع) تا میدان استاندارد، علاوه بر محکوم کردن جنایت‌های رژیم غاصب صهیونیستی، انتقام سخت از این رژیم سفاک را خواستار شدند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار