احضار حافظ منافع آمریکا به وزارت خارجه ایران

حافظ منافع آمریکا در اعتراض به تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران، به وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران احضار شد.
کد خبر: ۷۵۴۴۳۷
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۵ - 13June 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، در پی نقض فاحش تمامیت سرزمینی و حاکمیت ملی ایران از سوی رژیم صهیونیستی و تجاوز وحشیانه آن رژیم به چندین نقطه در کشورمان از جمله تاسیسات هسته‌ای نطنز، چند مقر نظامی و ساختمان‌های مسکونی که منجر به شهید و مجروح‌شدن تعدادی از فرماندهان ارشد نیرو‌های مسلح، اساتید دانشگاه و زنان و کودکان بی‌گناه ایرانی شد، «نادین لوزانو» سفیر سوییس در تهران به‌عنوان مسئول دفتر حافظ منافع آمریکا در تهران توسط «عیسی کاملی» دستیار وزیر و مدیرکل آمریکای وزارت امور خارجه احضار و مراتب انزجار و اعتراض شدید جمهوری اسلامی ایران نسبت به این عمل تجاوزکارانه اسرائیل و حمایت آمریکا از آن به وی ابلاغ گردید.

احضار حافظ منافع آمریکا به وزارت خارجه ایران

کاملی جنایت فاحش رژیم صهیونیستی در ارتکاب تجاوز نظامی علیه کیان ایران را ناقض همه معیار‌ها و موازین بین‌المللی و منشور ملل متحد دانست و با اشاره به سابقه حمایت‌های همه‌جانبه آمریکا از این رژیم، مسئولیت دولت آمریکا در قبال آثار و تبعات بسیار خطرناک و گسترده مترتب بر ماجراجویی این رژیم را مورد تاکید قرار داد.

مقام ایرانی، ضمن هشدار نسبت به هرگونه حمایت نظامی آمریکا از رژیم صهیوتیستی، از جمله از طریق ممانعت از اعمال حق دفاع مشروع ایران، تصریح کرد نمی‌توان تصور کرد که اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی علیه ایران بدون همکاری و هماهنگی و حداقل چراغ سبز آمریکا صورت گرفته باشد و از این حیث آمریکا باید در این زمینه پاسخگوی رفتار غیرقانونی خود باشد.

سفیر سوئیس تاکید کرد که مراتب را بلافاصله به دولت آمریکا منعکس خواهد کرد.

انتهای پیام/ 241

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار