حمله پهپادی به پایگاه آمریکایی عین الاسد در عراق

خبرگزاری آسوشیتدپرس از حمله پهپادی به پایگاه آمریکایی عین الاسد در استان الانبار واقع در غرب عراق خبر داد.
کد خبر: ۷۵۴۷۶۲
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۵۱ - 15June 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، پایگاه خبری میدل ایست به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس ادعا کرد که پایگاه هوایی عین الاسد در غرب عراق با سه پهپاد مورد حمله قرار گرفت.

حمله پهپادی به پایگاه آمریکایی عین الاسد در عراق

بر اساس این گزارش، پهپاد‌ها قبل از اصابت سرنگون شدند.

پایگاه عین الاسد از نظر جغرافیایی در ۱۶۰ کیلومتری غرب بغداد، در استان الانبار، در شهرستانی به نام هیت و در هشت کیلومتری روستایی به نام خان‌البغدادی است.

عین الاسد بزرگ‌ترین پایگاه نیرو‌های آمریکایی در عراق است که مساحت آن به اندازه منطقه سبز بغداد یعنی حدودا ۱۰ کیلومتر مربع است. این پایگاه توسط نیرو‌های عراقی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد و پیش از این توسط نیرو‌های بریتانیا نیز مورد استفاده قرار می‌گرفته است.

عین الاسد در مرحله اول حضور آمریکایی‌ها در عراق تا ۳۱ دسامبر ۲۰۱۱ فعال بود و بعد از آن از سال ۲۰۱۴ و با حضور مجدد آمریکا از سال ۲۰۱۴ به عنوان مقری برای نیرو‌های آمریکایی عضو ائتلاف بین‌المللی علیه داعش مورد استفاده قرار گرفت و داعش نیز در چند مورد تلاش کرد که به این پایگاه حمله کند که اصلی‌ترین مورد آن در دسامبر ۲۰۱۴ بود.

انتهای پیام/ 241

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار