نماینده ولی فقیه در استان کردستان: پاسخ قاطع ایران به تجاوز اسرائیل، درسی شایسته برای دشمن است

نماینده ولی فقیه در استان کردستان، حمله جمهوری اسلامی ایران به رژیم صهیونیستی را «بسیار قاطع، جانانه و شایسته» توصیف کرد و گفت این اقدام «درس خوبی» به دشمن داد.
کد خبر: ۷۵۴۹۲۹
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۸ - 15June 2025

به گزارش دفاع پرس، حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی، ضمن محکوم کردن حمله اخیر رژیم صهیونیستی به خاک ایران، اظهار داشت: پس از دو سال جنایت رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی که به شهادت و زخمی شدن بیش از شصت هزار نفر منجر شد، تجاوز مستقیم به خاک جمهوری اسلامی ایران چهره واقعی و خوی استبدادی این رژیم و هم‌پیمانانش را برای جهانیان آشکارتر کرد.

وی افزود: در حالی که ایران در میانه مذاکرات با آمریکا قرار داشت، رژیم صهیونیستی بدون هیچ مقدمه‌ای به خاک کشورمان تجاوز کرد و ده‌ها نفر از هم‌وطنان، که بیشترشان مردم عادی بودند، را به شهادت رساند.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان این جنایت را نشانه‌ای از عدم پایبندی رژیم غاصب به اصول انسانی و بین‌المللی دانست و گفت: این رژیم همواره به دنبال ایجاد ناامنی و تجاوز است.

حجت‌الاسلام پورذهبی پاسخ ایران را قاطع و شایسته خواند و ابراز امیدواری کرد این پاسخ ادامه‌دار باشد و دشمن صهیونیستی را سر جای خود بنشاند.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان، حفظ وحدت ملی و پشتیبانی از نیروهای مسلح را مهمترین مسئله کنونی کشور دانست و بر لزوم هوشیاری مردم در برابر توطئه‌های دشمن تاکید کرد.

حجت‌الاسلام پورذهبی گفت: امروز مهم‌تر از هر چیز، حفظ وحدت ملی، پشتیبانی از نیروهای مسلح و دفاع از کیان میهن اسلامی است.

وی از مردم استان خواست بیش از گذشته هوشیار باشند، چرا که دشمن جان انسان‌های بی‌گناه را هدف قرار داده و به هیچ اصولی پایبند نیست.

وی گفت: با اتحاد، همبستگی و هوشیاری مردم، کشور از این روزهای سخت و پرفشار عبور خواهد کرد.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان اشاره کرد: سه قشر مهم در کشور هدف رژیم صهیونیستی قرار گرفته‌اند، فرماندهان نظامی، دانشمندان هسته‌ای و مردم بی‌دفاع و این اقدام را مصداق آشکار جنایت علیه بشریت دانست.

حجت‌الاسلام پورذهبی از نخبگان، جوانان و فرهیختگان کشور خواست تا با افزایش آگاهی و اطلاع‌رسانی، جامعه را نسبت به این جنایات بیدار کرده و در مسیر روشنگری و آگاهی‌بخشی گام بردارند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار