۷۰ هزار نیروی تخصصی آماده امدادرسانی در حملات احتمالی

رئیس جمعیت هلال احمر اعلام کرد: ۷۰ هزار نیروی تخصصی در حالت آماده‌باش قرار دارند تا در هر نقطه که اتفاقی رخ داد، در اسرع وقت برای امدادرسانی به محل اعزام شوند.
کد خبر: ۷۵۴۹۶۲
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۱ - 15June 2025

به گزارش گروه جامعه دفاع‌پرس، پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر، در جلسه ستاد اضطراری هلال احمر اظهار داشت: نیرو‌های هلال احمر از همان لحظات اولیه پای کار بودند و تمامی مسئولین و نیرو‌ها عملکرد خوبی در حوزه مدیریت بحران و امدادرسانی داشته‌اند.

۷۰ هزار نیروی تخصصی آماده امدادرسانی در حملات احتمالی

رئیس جمعیت هلال احمر افزود: پیشگیری از بحران به خوبی انجام شد و همچنان در دستور کار است. هم اکنون ۷۰ هزار نیروی تخصصی در حالت آماده‌باش قرار دارند تا در هر نقطه که اتفاقی رخ داد، در اسرع وقت برای امدادرسانی به محل اعزام شوند. علاوه بر این خط تلفنی راه اندازی شد تا مردم در تماس با آن، از مشاوره لازم برخوردار شوند.

وی همچنین تاکید کرد: نکات پدافندی باید مورد توجه ویژه قرار گیرد و از امکانات و تأسیسات به بهترین شکل محافظت شود. باید نقاط ضعف و قدرت احصا شود تا از بحران جلوگیری شود.

کولیوند گفت: حمایت از اقشار آسیب پذیر باید با جدیت در داخل ایران پیگیری شود. آمادگی لازم برای شرایط متفاوت وجود دارد. تمهیدات لازم برای اسکان اضطراری اندیشیده شده است و ما در تمام لحظات در کنار مردم هستیم.

انتهای پیام/ 112

نظر شما
پربیننده ها