آیت الله فاضل لنکرانی: رهبری نظام به منزله همه امت اسلام است

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: رهبری نظام و مرجعیت دینی که در راس این نظام است به منزله همه امت اسلام است و اگر کوچکترین تعرضی به این شخصیت درجه اول جهان اسلام داشته باشند تعرض به همه امت اسلامی است.
کد خبر: ۷۵۵۹۴۸
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۰ - 20June 2025

به گزارش دفاع‌پرس از قم، آیت الله محمدجواد فاضل لنکرانی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اظهار داشت: حوادث ناگواری که امروز جمهوری اسلامی با آن رو‌به‌رو است، جزو حوادث بسیار بزرگ دوران ایران و انقلاب اسلامی است و باید از زوایای متعدد مورد بحث قرار گیرد.

آیت الله فاضل لنکرانی: رهبری نظام به منزله همه امت اسلام است

وی با محکوم نمودن تجاوز وحشیانه رژیم منحوس صهیونی به میهن اسلامی ایران و با تجلیل از رشادت‌های نیرو‌های مسلح و اتحاد و یکپارچگی مردم در این برهه حساس گفت: اولین و مهمترین نکته، شکست دشمن صهیونیست است که با ملتی مواجه شد که نه تنها بر اثر این تجاوز از هم نپاشید، بلکه مقاوم‌تر و با تصمیمی قوی‌تر برای دفاع از ایران و انقلاب اسلامی در صحنه حضور دارد.

استاد حوزه بیان کرد: دشمن ما تصور می‌کرد که با اولین حمله، یکپارچگی ملت را از بین می‌برد. خدا را شکر می‌کنیم که چنین ملتی داریم. باید دست این ملت را بوسید. ملت ایران با نگاه قرآنی، بنیان مرصوص است، چون اجازه تعدی دشمنان را نمی‌دهد و خیالات دشمن را پریشان خواهد کرد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم یادآور شد: در اینجا باید از رزمندگان و ارتشیان و سپاهیان عزیزی که دشمن را زمین گیر کرده‌اند تجلیل کرد. مجازاتی که به تعبیر مقام معظم رهبری مجازات سخت برای اسراییل است محقق شده است. اسراییل هیچ وقت در خواب هم نمی‌دید که چنین ضربه‌ای به آن وارد شود و این ضربه باعث شده است که از آمریکا کمک بخواهد.

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) با بیان این که باید یاد و خاطره شهدای انقلاب و دفاع مقدس و شهدای حادثه اخیر و فرماندهان سپاه و دانشمندان هسته‌ای را در این چهل سال گرامی داشت که چه اقتداری را برای ایران اسلامی به ارمغان آورده‌اند افزود: ببینید که کشوری که بیش از چهل سال در تحریم بوده و دنیا با او مقابله کرد است و با داعش و گروه‌های مختلف و جنگ تحمیلی را پشت سر گذاشته است امروز با این قدرت با اسراییلی که مجهزترین سلاح‌های روز را در اختیار دارد، به برکت خون شهدا و مجاهدت‌های ملت و رهبری‌های رهبر معظم انقلاب این چنین مقتدرانه در صحنه حضور دارد و دشمن را به استیصال کشیده است.

استاد حوزه با بیان این که امروز باید بپذیریم که دشمنان ما به استیصال رسیده‌اند. امیدواریم که نابودی حتمی این دشمن را نیز به شاهد باشیم یادآور شد: دشمنی دشمنان ما شامل اسراییل و آمریکا بر سر مسایل هسته‌ای و موشکی و غنی سازی نیز نیست. دشمن به دنبال تصرف و تجزیه و چپاول ایران است. بحث دشمن با انقلاب اسلامی نیست. گرچه انقلاب اسلامی سد محکمی در برابر آنان است.

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) گفت: حضور حماسی مردم باعث می‌شود که ما را به یاد روز‌های حماسی دفاع مقدس می‌اندازد. امروز همدلی مردم را که می‌بینیم به یاد دهه اول انقلاب می‌افتیم. تا زمانی که این وحدت و اتحاد و بیداری و آگاهی وجود دارد دشمن حتی یک قدم هم نمی‌تواند به جلو بیاید.

وی با اشاره به یاوه گویی‌های ترامپ افزود: ترامپ احمق یاوه گویی‌هایی را در خصوص رهبر انقلاب بیان کرده است. این مساله نشان دهنده نادانی است که نه ایران و نه اسلام و نه مرجعیت مسلمین را می‌شناسد. او به حدی احمق و نادان است که نمی‌فهمد که رهبری نظام و مرجعیت دینی که در راس این نظام است به منزله همه امت اسلام است و اگر کوچکترین تعرضی به این شخصیت درجه اول جهان اسلام داشته باشند تعرض به همه امت اسلامی است.

استاد حوزه بیان کرد: او نباید فکر کند که اگر در قضیه شهادت شهید سلیمانی انتقام واقعی انجام نشد ولی در خصوص قضیه رهبری مساله دیگری است. با این تعابیر سخیف و نابخردانه همه ملت و امت اسلامی را علیه خود بسیج کرد. حوزه علمیه و مراجع شیعه و نجف و امت اسلامی در حمایت از رهبری انقلاب تردید و تاملی نخواهند داشت و همه علما و روحانیون در صحنه حاضر هستند.

عضو جامعه مدرسین یادآورشد: ما به وعده‌های الهی اطمینان داریم. خداوند متعال فرموده‌اند که کسی که خدا را یاری کند خدا نیز او را یاری می‌کند. مقابله با اسراییل و آمریکا از مصادیق نصرت خدا است. کسانی که در این صف قراردارند و در مقابل اسراییل و آمریکا می‌ایستند خدا را یاری می‌کنند و کسانی که خدا و دین خدا را یاری کنند خدا نیز آنها را یاری می‌کنند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار