نبی: نهادهای بین‌المللی نباید در برابر جنایات رژیم صهیونیستی سکوت کنند

نائب رئیس فدراسیون فوتبال با اشاره به جنایات اخیر رژیم صهیونیستی علیه مردم ایران، خواستار ورود جدی نهادهای بین‌المللی و مدافعان حقوق بشر برای مقابله با اقدامات این رژیم شد.
کد خبر: ۷۵۶۳۰۷
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۴ - 21June 2025

به گزارش خبرنگار جامعه دفاع‌پرس، «محمد نبی» نائب رئیس فدراسیون فوتبال در حاشیه تجمع اعتراضی جامعه ورزشی مقابل دفتر سازمان ملل اظهار داشت: جامعه ورزش کشور ما همواره در همه موضوعات مربوط به کشور عزیزمان مشارکت فعال داشته و دارد. در این روز هم به همین دلیل، به‌جهت اعتراض به رژیم سفاک صهیونیستی که در روزهای اخیر شاهد بودیم چه جنایاتی را به مردم کشورمان تحمیل کرده، اینجا جمع شده‌ایم.

نبی: نهادهای بین‌المللی نباید در برابر جنایات رژیم صهیونیستی سکوت کنند


وی ادامه داد: رژیم صهیونیستی در طول ۸۰ سال گذشته که از حضورش در عرصه بین‌الملل می‌گذرد، تقریباً در هر دوره‌ای با کشورهای مسلمان به دلایل مختلف وارد تقابل شده و در مقابل عزیزان ما در کشورهای اسلامی قرار گرفته است. این رفتارها مشخصاً ماهیتی شیطانی دارد.

نبی با اشاره به نقش نهادهای بین‌المللی افزود: من فکر می‌کنم با توجه به اینکه نهادهایی مانند سازمان ملل و آن‌هایی که در حوزه حقوق بشر فعالیت می‌کنند مسئولیت‌های مهمی بر عهده دارند، باید طوری عمل کنند که ماهیت و اعتبار خود را از دست ندهند. آن‌ها باید در نظر داشته باشند که عضوی از مجموعه‌ای هستند که قوانین آن تنها نباید روی کتاب‌ها و اسناد بماند.

نائب رئیس فدراسیون فوتبال تأکید کرد: در چارچوب حقوق بین‌الملل، مسئولیت این نهادها ایجاب می‌کند که در چنین مواقعی وارد عمل شوند، این رفتارهای جنایت‌کارانه را محکوم کنند و با آن مقابله کنند.

انتهای پیام/381

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار