فرصت افشای جنایات آمریکا و رژیم اسرائیل با استفاده از ابزار هنر

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کردستان گفت: استفاده از ابزار هنر فرصتی برای افشای جنایات آمریکای جنایتکار و رژیم اسرائیل است.
کد خبر: ۷۵۷۷۱۹
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۸ - 25June 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، حجت‌الاسلام سید محمد سادات پیش از ظهر چهارشنبه در جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان یا گرامیداشت شهدای مدافع امنیت اظهار کرد: این جنگ ۱۲ روزه باید تلنگری برای شناسایی عوامل نفوذ در تمام ارکان نظام و نابودی این افراد باشد.
 
فرصتی برای افشای جنایات آمریکا و رژیم اسرائیل با استفاده از ابزار هنر
 
وی افزود: بعد از ۱۲ روز از گذشت حملات رژیم صهیونیستی، دنیا ایران را به عنوان یک ابرقدرت نوظهور و ظالم کش و ظلم ستیز دیدند که به حملات رژیم غاصب پاسخ قاطعانه داد.
 
وی تصریح کرد: در این روز‌های پرالتهاب ۴۷۴۶ جانباز و ۶۱۰ شهید در کشور تقدیم انقلاب اسلامی شده است.
 
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کردستان با اشاره به هفته حقوق بشر اضافه کرد: این هفته را به عنوان هفته حقوق بشر نامگذاری کرده‌اند که فرصتی مغتنم برای بیان جنایات آمریکای جنایتکار و رژیم صهیونیستی است.
 
حجت الاسلام سادات اضافه کرد: از ادارات انتظار می‌روند در راستای تبیین این موضوع همکاری کنند تا نسل‌های جدید نیز با جنایات و ظلم‌های آمریکا و رژیم اسرائیل آشنا شوندو همچنین رشادت شهدای ما را ببینند.
 
وی افزود: تبیین ابعاد اقتدار نظام در مواجهه با چالش‌ها و تهدیدات و تجلیل از خانواده‌های شهدای ترور و جانبازان شیمیایی و تکریم آنها در این ایام باید انجام شود.
 
وی یادآور شد: توجه به ابزار هنر در این زمینه امری لازم است و بزودی فراخوانی اعلام می‌شود تا تمامی خلاقیت‌های هنری را گردهم آوریم و کار‌های ماندگاری را برجای بگذاریم.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار