به گزارش خبرنگار دفاعپرس از اهواز، حجتالاسلام والمسلمین «سید محمدنبی موسویفرد» نماینده ولی فقیه در خوزستان و امام جمعه اهواز امروز پس از اقامه نماز ظهر عاشورای حسینی در حسینیه ثارالله اهواز اظهار داشت: ایستادگی مقابل دشمن هزینه دارد؛ چرا که سیدالشهدا (ع) نیز خانواده و یاران خود را برای اسلام فدا کردند.
وی افزود: حرامیانی در طول تاریخ، مانند یزید، برای حکومت بر جهان جنایتهای فراوانی مرتکب شدند و اکنون نیز نمونه آن را در سطح جهان شاهد هستیم؛ بنابراین ما باید در برابر آنها ایستادگی کنیم.
امام جمعه اهواز تصریح کرد: دشمنان اگر احیانا بخواهند بار دیگر تعرضی به کشور اسلامی ما داشته باشند، این بار هزینه سنگینتری پرداخت خواهند کرد.
وی بیان کرد: تحریم اقتصادی و استفاده از ابزار فشار، از خصایص انسانهای پلید، بهویژه آمریکا و رژیم صهیونیستی است.
حجتالاسلام موسویفرد گفت: اکنون جنگ ما با رژیم صهیونیستی نیست، بلکه با استکبار جهانی است؛ هر ابزاری که بخواهد ما را به سمت تسلیم ببرد، متعلق به جبهه باطل است.
امام جمعه اهواز اظهار داشت: ما در مذاکره و هر تصمیمی، پیرو دستور فرمانده کل قوا هستیم؛ در حالی که چندین بار شعار مذاکره دادند و زیر آن زدند و حاج قاسم عزیز را شهید کردند، دیگر نباید به دشمن اعتماد کنیم.
وی خاطرنشان کرد: رفع مشکلات اقتصادی در گرو مذاکره با آمریکا نیست؛ رهبر معظم انقلاب دستور مذاکره غیرمستقیم را صادر کردند، اما بار دیگر استکبار جهانی کارشکنی کرد. هرکس شعار مذاکره مطرح کند خائن است، اما هر زمان رهبر معظم انقلاب فرمان دهند، ما نیز مطیع امر رهبریم.
انتهای پیام/