وحدت شیعه و سنی یکی از ثمرات خون پاک امام حسین(ع) است

امام‌جمعه دهگلان گفت: وحدت میان شیعه و سنی یکی از ثمرات خون پاک امام حسین (ع) و پیام وحدت‌آفرین نهضت عاشورا است.
کد خبر: ۷۶۰۷۹۳
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۴ - 07July 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، ماموستا عبدالسلام محمدی در گفت وگویی خبری، ضمن تسلیت ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) اظهار داشت: امام حسین (ع) از بزرگان اهل‌بیت پیامبر اسلام (ص) و دارای جایگاهی ویژه در میان ائمه اطهار است.
 
وحدت شیعه و سنی یکی از ثمرات خون پاک امام حسین(ع) است
 
امام جمعه دهگلان افزود: امام حسین (ع) شخصیتی صاحب فضیلت و بزرگی در میان اصحاب پیامبر اسلام (ص) بود و طبق روایات، پیامبر اکرم (ص) فرموده‌اند: حسن و حسین سرور جوانان اهل بهشت هستند.
 
وی با اشاره به محبت پیامبر (ص) نسبت به امام حسین (ع) گفت: زمانی که امام حسین (ع) کودکی خردسال در آغوش پیامبر بودند، جبرئیل امین نازل شد و خطاب به پیامبر فرمود: آیا این کودک را دوست داری؟ پیامبر پاسخ دادند: بله، او نزد من بسیار عزیز است. جبرئیل در ادامه خبر شهادت امام حسین (ع) در سرزمینی به نام کربلا را به ایشان داد و تکه خاکی از آن سرزمین را که با خون آن حضرت رنگین خواهد شد به پیامبر (ص) نشان داد؛ خبری که موجب تأثر و اندوه شدید ایشان شد.
 
ماموستا محمدی ادامه داد: واقعه کربلا که در سال ۶۱ هجری به وقوع پیوست، یکی از غم‌انگیزترین و تاریک‌ترین وقایع تاریخ اسلام است؛ مطالعه این واقعه انسان را به‌شدت متأثر می‌سازد.
 
وی با نقل‌قولی از امام شافعی اظهار داشت: امام شافعی می‌فرمایند هرگاه وقایع سال ۶۱ هجری و شهادت امام حسین (ع) و یاران وفادارش را مطالعه می‌کنم، خواب از چشمانم می‌پرد و غم سنگینی بر دلم می‌نشیند.
 
امام جمعه دهگلان بیان کرد: واقعه عاشورا نقطه‌ای ننگین در کارنامه امویان است، چرا که نواده گرامی پیامبر اکرم (ص) را به شهادت رساندند.
 
وی افزود: مهم‌ترین پیام عاشورا استقامت، پایداری و ایستادگی در برابر ظلم، کفر و باطل است. همچنین دعوت به حق، صبر و مجاهدت در راه خدا از برجسته‌ترین درس‌های این واقعه الهام‌بخش است.
 
این عالم دینی تصریح کرد: احیای فریضه امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر، اصلاح انحرافات دینی و مقابله با خرافات و بدعت‌ها از دیگر پیام‌های مهم نهضت کربلا است.
 
وی گفت: بسیاری از علما، مصلحان و مبارزان اسلامی که علیه طاغوت‌های زمان خود قیام کرده‌اند، از قیام امام حسین (ع) الهام گرفته‌اند.
 
ماموستا محمدی ادامه داد: ایثار، فداکاری، صبر و مقاومت از مهم‌ترین آموزه‌های کربلا که امروز نیز مردم ایران اسلامی با الگوگرفتن از آن در برابر طاغوت‌های زمان از جمله رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی ایستاده‌اند.
 
وی با اشاره به همبستگی مذهبی در ایام محرم افزود: محبت به امام حسین (ع) ویژه اهل‌تشیع نیست و اهل‌سنت نیز ارادت و احترام خاصی به ایشان دارند. برپایی موکب‌های اهل‌سنت در ایام اربعین در غرب کشور و عراق، گواهی بر عشق و ارادت آنان به ساحت مقدس امام حسین (ع) است.
 
امام‌جمعه دهگلان در پایان خاطرنشان کرد: وحدت میان شیعه و سنی یکی از ثمرات خون پاک امام حسین (ع) و پیام وحدت‌آفرین نهضت عاشوراست.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها