افزایش ۶۱ درصدی اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای گناباد

فرماندار گناباد گفت: اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای این شهرستان در سال جاری ۲ هزار و ۲۰ میلیارد ریال است که نسبت به سال گذشته افزایشی ۶۱ درصدی دارد.
کد خبر: ۷۶۰۸۸۳
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۲ - 08July 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، «محمد زارعی» فرماندار گناباد در نشست کمیته برنامه‌ریزی و توسعه گناباد اظهار داشت: از این میزان اعتبار یک هزار و ۲۲۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی و درآمد‌های نفتی و بخش دیگر آن از محل اعتبارات متوازن و سایر بخش‌های مربوطه تٔمین شد.

افزایش ۶۱ درصدی اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای گناباد

وی افزود: اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای گناباد در ۲۴ فصل، ۳۹ برنامه و ۱۰۶ طرح تعریف و به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شده است.

فرماندار گناباد تصریح کرد: اعتبارات فوق در بخش‌های بهداشتی و درمانی شامل خدمات بیمارستانی، بهداشت و درمان شهری و روستایی، فوریت‌های پزشکی و امداد و نجات، توسعه ورزش قهرمانی و پهلوانی، فرهنگ و هنر و گفتمان‌سازی معارف دینی، ارتقای امنیت غذایی و عمران و تامین پایدار انرژی، صیانت از میراث فرهنگی، ایجاد و توسعه فضا‌های ورزشی، آبرسانی، بیابان‌زدایی و توسعه زیرساخت‌های آب و خاک کشاورزی هزینه می‌شود.

زارعی با بیان اینکه نباید پروژه‌های جدید تعریف شود و اعتبارات باید جهت تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام هزینه شود، عنوان داشت: اولویت تخصیص اعتبارات باید با تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام به‌ویژه با پیشرفت فیزیکی حدود ۸۰ درصد باشد. تا زمانی‌که طرح‌های عمرانی نیمه‌تمام در شهرستان گناباد تکمیل و به بهره‌برداری نرسد، اختصاص اعتبار برای اجرای طرح‌های جدید صحیح نیست.

وی ضمن تاکید بر لزوم تکریم خیرین توسط مدیران، خاطرنشان کرد: خیرین در کنار نظام و انقلاب و با همراهی دولت‌ها در جهت رضایت مردم گام برمیدارند و بیش از ۳۰ درصد پروژه‌های گناباد توسط خیرین اجرایی می‌شود. 

فرماندار گناباد با اشاره به لزوم توزیع عادلانه اعتبارات بیان داشت: توزیع اعتبارات باید بر اساس عدالت‌محوری باشد؛ توسعه روستایی باید مد نظر قرار گرفته و ۴۰ درصد اعتبارات با نظارت بخشداران به طور متوازن در روستا‌ها هزینه شود. 

زارعی گفت: هدف کمیته برنامه‌ریزی و توسعه گناباد توسعه متوازن است. مدیران باید تمرکز خود را به سمت اعتبارات ملی برده و پیگیر جذب اعتبارات ملی باشند و برای آن تلاش کنند. 

وی با اشاره به کمبود منابع آبی ناشی از خشکسالی سال‌های اخیر در مناطق شهری و روستایی گناباد خواستار توجه بیشتر به اعتبارات بخش کشاورزی و رفع مشکلات قنوات این شهرستان و افزایش بهره‌وری آبدهی و استفاده از آنها شد.

فرماندار گناباد ضمن تاکید بر احیای قنوات در روستا‌ها عنوان داشت: روستا‌ها با کشاورزی و قنوات زنده هستند و مردم نیز درآمد مطلوبی ندارند؛ باید سعی شود در حوزه احیای قنوات اعتبارات ویژه‌ای تخصیص یابد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار