به گزارش
دفاعپرس از گلستان، اجلاسیه فصلی مدیران مدارس علمیه خواهران استان گلستان با حضور حجت الاسلام والمسلمین «مجتبی فاضل» مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور، به میزبانی مدرسه علمیه الزهراء (س) شهرستان مینودشت برگزار شد.
در این نشست که با موضوع «نقش مدیران مدارس علمیه خواهران در مدیریت بحران و ایجاد روحیه حماسی در شرایط بحرانی با الگوپذیری از واقعه عاشورا» برگزار شد، حجت الاسلام فاضل به تبیین مفهوم ابتلا و امتحان در زندگی انسانها و جوامع پرداخت و با اشاره به این موضوع،اظهار داشت: که قوانین الهی از یک جانب، همواره حاکم بر زندگی انسانها هستند و هیچگاه تغییر نمیکنند.
وی بیان کرد: ابتلا و امتحان نه تنها جزء لاینفک زندگی بشر است، بلکه در بهترین حالتها و توحیدیترین دولتها نیز وجود دارد، حتی در زمان پیامبر خاتم (ص) و امیرالمؤمنین (ع)، جامعه با چالشهایی نظیر جنگ، فقر و نابسامانی روبهرو بوده است؛ این قوانین الهی به گونهای طراحی شدهاند که صبر و ایمان انسانها را مورد آزمایش قرار دهند.
مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور در ادامه افزود: خداوند میخواهد که انسانها از یک دوز خیلی کم از خوف و هراس برای شناسایی صالحین و صابرین استفاده کنند و این موضوع به خوبی در تاریخ پیامبران و آزمونهای آنان نمایان است.
حجت الاسلام والمسلمین فاضل با اشاره به سیره انبیای الهی، مانند پیامبر اکرم (ص)، حضرت ابراهیم، امام حسن مجتبی و امام حسین (علیهمالسلام)، گفت: این شخصیتها نه تنها در معرض آزمونهای سختی قرار گرفتند بلکه از این آزمونها سربلند بیرون آمدند، این درس بزرگی برای همه ماست که در شرایط دشوار نیز به خداوند ایمان داشته باشیم.
وی همچنین خاطرنشان کرد: باید مردم را با این واقعیت آشنا کرد که جنگ، قحطی و بیماریها بخشی از آزمونهای زندگی هستند و هیچ جامعهای از این ابتلاها در امان نیستند و ما به عنوان راویان این آموزهها، وظیفه داریم به مردم بگوییم که در هر شرایطی باید به خداوند توکل کنند و در برابر مشکلات با صبر و استقامت ایستادگی کنند.
مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور، دعوت به تفکر و تأمل در آموزههای دینی را ضروری دانست و گفت: این مسئولیت ما است که به عنوان راویان این آموزهها، مردم را با مفهوم ابتلا و امتحان آشنا کرده و آنان را در طرق صحیح عبور از این آزمونها یاری دهیم.
حجت الاسلام والمسلمین فاضل با بیان اینکه درد امروز بشریت جدا شدن از خداست، گفت: بخشی از مشکلات امروز جامعه به دلیل جهل است و ما طلاب و روحانیون باید به زبان «قوم»، یعنی به اقتضای شرایط جامعه و مخاطبین صحبت کنیم.
وی با بیان این مطلب که اگر معیار و میزان در امور، خداوند باشد حال بد تبدیل به حال خوب میشود، افزود: تبیین درستی نسبت به اتفاقات داشته باشید و انعکاس درستی از مسلمانی، بندگی و عبودیت داشته باشید که در واقعه عاشورا هم رفتار امام حسین (ع) در تک تک وقایع بر پایه روحیه مسلمانی بوده است.
مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور اظهار داشت: برای اصلاح یک جامعه، ابتدا باید خود مجهز به علم و عمل باشیم، اسلام را به درستی بشناسانیم و در قدم بعد داشتن برنامه مهم است.
حجت الاسلام والمسلمین فاضل ضمن یادآوری تاریخ کربلا، به بیان آموزههای آن پرداخت و محرم را فرصت مناسبی برای تبیین واقعیات دانست تا تحریفهای نادرستی از وقایع ایجاد نشود، زیرا این جنگ، جنگی ترکیبی بود؛ علاوه بر بُعد نظامی، بُعد دیگری بر مبنای شایعات، روایتگری ناصحیح، اخبار نامناسب و دروغ داشته است.
گفتنی است، پس از این نشست، حجت الاسلام والمسلمین فاضل به اتفاق مدیران مدارس علمیه استان در منزل والد شهید الهام فرحمند حضور یافته و یاد و خاطره ایشان و خانواده شهیدشان را گرامی داشته و سپس بر سر مزار آنان حضور یافتند.
انتهای پیام /