کارگاه «پژوهش با هوش مصنوعی» در گلستان برگزار شد

معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران استان گلستان گفت: کارگاه «پژوهش با هوش مصنوعی»، با هدف توانمندسازی پژوهشگران در استفاده از فناوری‌های نوین در تحقیقات علمی، به میزبانی معاونت پژوهش استان گلستان برگزار شد.
کد خبر: ۷۶۲۰۶۲
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۴ - 13July 2025

به گزارش دفاع‌پرس از گلستان،خانم «صدیقه بهرامی» معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران استان گلستان،اظهار داشت: این کارگاه آموزشی که با استقبال معاونان پژوهشی و اساتید روش تحقیق همراه بود، گامی نو در جهت بهره‌گیری بهینه از فناوری‌های نوین در فرآیندهای علمی برداشته است.کارگاه تخصصی «پژوهش با هوش مصنوعی» با حضور آقای «میرزایی» و به همت معاونت پژوهش حوزه علمیه خواهران استان گلستان در محل مدیریت این استان برگزار شد.

کارگاه «پژوهش با هوش مصنوعی» در گلستان برگزار شد

وی، در تشریح اهداف این کارگاه، اظهار داشت: هدف اصلی از برگزاری این دوره، توانمندسازی پژوهشگران و اساتید به منظور استفاده کاربردی از هوش مصنوعی در تمامی مراحل پژوهش است؛ از انتخاب موضوعات خلاقانه و به‌روز گرفته تا نگارش پروپوزال‌های علمی و مدیریت کارآمد پروژه‌های تحقیقاتی.

معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران استان گلستان افزود: هوش مصنوعی می‌تواند ابزاری قدرتمند در دستان ما باشد و ما را در رسیدن به اهداف برنامه پنج ساله حوزه‌های علمیه خواهران یاری رساند.

خانم بهرامی با اشاره به سرفصل‌های جامع ارائه شده در این کارگاه، اضافه کرد: در این دوره، شرکت‌کنندگان با مسیر کلی پژوهش و ابزارهای هوش مصنوعی مرتبط با آن آشنا شدند، مباحثی همچون؛ ورود به دنیای ابزارهای هوش مصنوعی، چالش‌های پیش رو، نحوه انتخاب موضوعات پژوهشی با بهره‌گیری از این فناوری‌ها و همچنین نقد و بررسی موضوعات منتخب، به تفصیل مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی ادامه داد: علاوه بر این، نگارش پروپوزال با هوش مصنوعی، تکنیک‌های نوشتن به کمک این ابزار، مکمل‌ها و نکات تکمیلی برای رفع اشکال و اجرای نمونه‌های عملیاتی، از دیگر بخش‌های کلیدی این کارگاه بود که با استقبال خوبی مواجه شد.

معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران استان گلستان همچنین به جنبه‌های مدیریتی این حوزه اشاره کرد و بیان داشت: جلسه بحث و تبادل نظر در خصوص مدیریت پژوهشی با رویکرد هوش مصنوعی نیز فرصتی مغتنم برای به اشتراک گذاشتن تجربیات و یافتن راهکارهای نوین در این زمینه فراهم آورد.

خانم بهرامی در پایان ابراز امیدواری کرد که با برگزاری این کارگاه و جلسات تکمیلی مجازی که متعاقباً توسط استاد دوره ارائه خواهد شد، زمینه برای بهره‌وری حداکثری از ابزارهای نوین هوش مصنوعی در تمام مراحل رساله نویسی و همچنین ارتقاء سطح مدیریت پژوهشی در میان مخاطبین فراهم آید.

وی گفت: این دوره آموزشی، گامی مؤثر در جهت به‌روزرسانی دانش و مهارت‌های پژوهشگران و همگام‌سازی آن‌ها با تحولات علمی جهان محسوب می‌شود.

نظر شما
پربیننده ها