سکان کشتی ورزش و جوانان کردستان به دست «فرزاد خاکی» سپرده شد

«فرزاد خاکی» در مراسمی با حضور جمعی از مسئولان کشوری و استانی به عنوان سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان کردستان معرفی شد.
کد خبر: ۷۶۲۴۹۳
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۹ - 14July 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، آئین معارفه سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان کردستان عصر دوشنبه با حضور جمعی از مسئولان کشوری و استانی در سنندج برگزار شد.
 
سکان کشتی ورزش و جوانان کردستان به دست «فرزاد خاکی» سپرده شد
 
در این مراسم از تلاش‌های آمنه غلام ویسی مدیرکل سابق ورزش و جوانان استان تقدیر و فرزاد خاکی به عنوان سرپرست این اداره کل معرفی شد.
 
خاکی در این مراسم اظهار کرد: آینده روشنی پیش‌روی استان است و برنامه‌هایی همچون مولدسازی و پرورش نیرو و قهرمان پروری در اولویت قرار می‌گیرد.
 
سرپرست اداره کل ورزش و جوانان کردستان اذعان کرد: برای مجوز حضور در المپیک‌ها تلاش خواهم کرد تا ضمن حضور مقام هم کسب کنیم.
 
وی اضافه کرد: لازم است برای توسعه زیرساخت‌های ورزشی در استان از ظرفیت کارخانجات و واحد‌های تولیدی استفاده شود.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار