به گزارش دفاعپرس از مازندران، «فریبا بریمانی» مدیرکل بهزیستی استان مازندران امروز (دوشنبه) در نشست با خبرنگاران ضمن تشکر و قدردانی از اصحاب رسانه، اظهار داشت: رسانهها پل ارتباطی بین بهزیستی و جامعه هستند و نقش کلیدی در تبلیغ برنامههای پیشگیرانه، انعکاس دغدغههای مددجویان و نیازهای واقعی و الگوهای موفق توانمندسازی دارند.
مدیرکل بهزیستی استان مازندران این سازمان را نهاد امید و تحول دانست و افزود: بهزیستی تنها یک سازمان حمایتی نیست بلکه نماد امید، عدالت و توانمندسازی است و ماموریت ما حمایت از اقشار آسیب پذیر است با یک تفاوت بنیادین که تبدیل حمایتهای مقطعی به فرصتهای پایدار است.
وی با بیان اینکه همدلی بدون توانمندسازی محقق نمیشود، ادامه داد: رویکرد بهزیستی مازندران با تکیه بر سیاستهای ملی و بومی سازی برنامهها بر سه محور اساسی توانمندسازی به جای حمایت مطلق، پیشگیری و استفاده از ظرفیت رسانهها به عنوان همکار استراتژیک در آگاهی بخشی است.
بریمانی شعار امسال هفته بهزیستی را «با هم برای بهزیستن، مشارکت امروز؛ توانمندسازی فردا» عنوان کرد و گفت: هفته بهزیستی از ۲۵ الی ۳۱ تیر برگزار میشود و عطر افشانی گلزار شهدا، دیدار با خانوادههای معظم شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، مانور خودروهای اورژانس اجتماعی، تشکیل زنجیره کارکنان اورژانس اجتماعی، نشست با شرکای اجتماعی و موسسات و... از جمله برنامههای این هفته به شمار میآید.
مدیرکل بهزیستی استان مازندران با بیان اینکه در هفته بهزیستی ۳۱۹ پروژه به بهره برداری میرسد، افزود: از این تعداد ۲۱۱ واحد مسکونی، ۹۶ طرح خوداشتغالی، هفت مرکز مشاوره و روانشناختی، سه مرکز مثبت زندگی، یک مرکز غیردولتی روزانه توانبخشی آموزشی تلفیقی و یک مرکز توانمندسازی و صیانت از بانوان بهبودیافته خواهد بود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۸۵ هزار خانوار تحت پوشش بهزیستی مازندران قرار دارند، گفت: در ماه گذشته ۶۶۵ خانواده پشت نوبت خدمات مستمری قرار داشتند که تحت پوشش بهزیستی قرارگرفتند و در حال حاضر پشت نوبت مستمری نداریم.
بریمانی از برگزاری ۴۴۰ میزخدمت در سال گذشته خبر داد و بیان کرد: در سال گذشته بیش از شش هزار و ۶۰۰ نفر به میز خدمت مراجعه و خدمات دریافت کردند و به بیش از دو هزار و ۶۰۰ نفر نیز در ملاقات مردمی خدمات در حوزه درمان، معیشت، لوازم توانبخشی، مسکن، اشتغال، خدمات مستمر و ... ارائه شد.
وی از فعالیت بیش از ۷۰۰ مرکز و موسسه خیریه تحت نظارت بهزیستی مازندران خبر داد.
مدیرکل بهزیستی استان مازندران توانمندسازی جامعه هدف بهزیستی را اولویت سازمان دانست و بیان کرد: در مسیر خودکفایی گروه هدف، ابتدا باید توانمندسازی جسمی، روانی و اجتماعی برای آنان محقق شود که به توانمند سازی اقتصادی دست پیدا کنند.
بریمانی با تاکید براینکه از جامعه هدف حمایت میکنیم تا توانمند شوند، نه وابسته، گفت: بهزیستی مازندران در مسیر حمایت تا توانمندسازی، گامهای استواری را به سوی عدالت اجتماعی برداشته است.
وی با بیان اینکه استان مازندران دومین استان سالمند کشور است، افزود: سند ملی سالمندی یک برنامه جامع برای ارتقای کیفیت زندگی سالمندان میباشد و دستگاههای متعددی در این حوزه فعالیت میکنند که امید است با همکاری این دستگاهها اقدامات خوبی صورت گیرد.
بریمانی به فعالیت مراکز روزانه و مراکز شبانه روزی نگهداری از سالمندان در استان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر شهر ساری به عنوان شهر دوستدار سالمند انتخاب شده است که امیدواریم با همکاری شهرداری و سایر نهادها، شاهد تسری آن به سایر شهرها باشیم.
مدیرکل بهزیستی استان مازندران ضمن قدردانی از خیرین نیک اندیش استان مازندران، خاطرنشان کرد: خیرین همواره یار و همراه ما در کمک به جامعه هدف بودهاند که امید است در اجرای پویش شکرانه خرمن که از ویژه برنامههای بهزیستی مازندران میباشد بیش از پیش ما را در جهت کمک به جامعه هدف یاری کنند.
انتهای پیام/