به گزارش گروه بینالملل دفاعپرس، این سازمان با انتشار گزارشی خبر داد، حملات رژیم صهیونیستی که در شمال کرانه باختری آغاز شد دهها هزار نفر را آواره کرده که همین مسئله نگرانیها درباره احتمال وقوع پاکسازی نژادی را افزایش داده است.
سخنگوی آژانس امدادرسانی و کاریابی آوارگان فلسطینی (آنروا) «جولیت توما» گفت: عملیات نظامی اسرائیل از زمان انتفاضه دوم در اوایل قرن ۲۱ طولانیترین عملیات بوده است.
وی در یک نشست ویدیویی از اردن در جمع خبرنگاران گفت: آنچه رخ داده تاثیر زیادی بر روی اردوگاههای آوارگان در کرانه باختری داشته و باعث بزرگترین موج کوچ اجباری مردم فلسطین در کرانه باختری از سال ۱۹۶۷ شده است.
کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل نیز هشدار داد کوچاندن اجباری مردم فلسطین که توسط نظامیان اسرائیلی صورت میگیرد میتواند به سطح پاکسازی نژادی برسد.
از زمان آغاز عملیات ارتش اسرائیل در شمال کرانه باختری که در ژانویه گذشته آغاز شد حدود ۳۰ هزار فلسطینی به صورت اجباری کوچانده شدهاند.
سخنگوی کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد، «ثمین الخطان» در این زمینه گفت: نظامیان اسرائیلی در این بازه زمانی، دستور تخریب حدود ۱۴۰۰ منزل مسکونی ر این را در شمال کرانه باختری صادر کردند. این آمار و ارقام بسیار نگران کننده است. عملیات تخریب منازل از اکتبر ۲۰۲۳، حدود سه هزار فلسطینی را در مناطق مختلف کرانه آواره کرده است.
به گفته الخطان، ۲۴۰۰ فلسطینی که نیمی از آنها کودکان هستند به خاطر اقدامات صهیونیستها به صورت اجباری کوچانده شدهاند و در نتیجه این اقدامات بخشهای زیادی از کرانه باختری خالی از وجود مردم فلسطین شده است.
از زمان آغاز جنگ علیه غزه در اکتبر دست کم ۹۶۴ فلسطینی در کرانه باختری از جمله قدس شرقی شهید شدند.
وی بر این باور است که کوچاندن دائمی ساکنان غیرنظامی در داخل اراضی اشغالی، انتقال غیرقانونی نامیده میشود که مظهر پاکسازی نژادی و جنایت علیه بشریت است.
این مقام سازمان ملل تاکید کرد که حملات شهرکنشینان اسرائیلی به مردم فلسطین باعث شده ۹۶ فلسطینی در اراضی اشغالی در ماه ژوئیه فقط زخمی میشوند و این بالاترین تعداد زخمیها در بازه زمانی یک ماهه بین مردم فلسطین است.
انتهای پیام/۹۵۵