به گزارش
دفاعپرس از کهگیلویه و بویراحمد، نشست بصیرتی زیست عفیفانه کارکنان کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد به مناسبت هفته عفاف و حجاب حضور حجتالاسلام والمسلمین «حمزه پیشقدم» دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کهگیلویه و بویراحمد به منظور تبیین اهمیت عفاف و حجاب در زندگی فردی و اجتماعی و ارتقاء آگاهیهای دینی و فرهنگی برگزار شد.
حجتالاسلام والمسلمین حمزه پیش قدم دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کهگیلویه و بویراحمد در سخنرانی خود با استناد به آیات قرآن، به ویژه سوره یوسف، اظهار داشت: توجه به عفت و پوشش در تمامی ابعاد زندگی ضروری است.
وی با بیان این که عفت باید در گفتار و کردار انسان، نه فقط در پوشش، مشاهده شود، به وظیفه انکار گناه در جوامع اسلامی اشاره کرد و افزود: عفت نه تنها نشانه شخصیت و کرامت انسان است، بلکه از ابتداییترین اصول حفظ سلامت خانواده و جامعه به شمار میآید.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: براساس حدیث پیامبر (ص) عفت و حیا دو شاخهی مهم ایمان هستند و این حدیث نشان میدهد که پاکدامنی و حفاظت از حریمها، بخشی اساسی از اعتقاد دینی ما است.
وی ادامه داد: مقام اولیا الهی در امتحانهای سخت الهی با حفظ عفت بوده و مصداق حقیقی آن، حضرت یوسف (ع) است که قران به ان اشاره دارد.
وی اظهار کرد: قران ضمن تایید پاکدامنی حضرت مریم را مصداق حقیقی برای الگو برداری عفت بیان میکند و ابعاد عفت او را اینچنین بیان میکند: جسمانی: حفظ حریم بدن و پوشش، زبانی: کمگویی و سکوت در برابر تهمتها، رفتاری: دوری از محیطهای ناسالم، قلبی: عدم توجه به تملق و تمرکز بر عبادت، و لذا عفت یک سیستم حفاظتی جامع و یک انتی ویروس قوی و نگهدارنده (چشم، گوش، زبان، پا) است و حیا به عنوان صفت درونی است که منشا رفتارهای بیرونی مانند ححاب است و ححاب جلوه بیرونی عفاف است که هم در حوزه مردان و هم در حوزه بانوان باید موضوع عفت کار تبینی و اموزشی کرد.
حجتالاسلام پیشقدم با اشاره به اینکه عفت، پیروزی در جنگ درونی است و جهادی که هر روز تکرار میشود، به خطرات فقدان عفاف و حجاب در جوامع غربی نیز اشاره و بیان کرد: این موضوع باعث بحرانهای جدی اجتماعی و خانوادگی میشود.
وی اظهار داشت: وضعیت کنونی خانوادهها در جوامع غیر اسلامی شاهدی بر این ادعاست که عفت و حجاب میتواند به عنوان اهرمهایی قوی در حفظ سلامت خانوادهها عمل کنند.
حجتالاسلام پیشقدم همچنین بر این نکته تاکید کرد که حجاب باید به عنوان یک واجب شرعی در جامعه مورد توجه قرار گیرد، گفت: حجاب و عفت در واقع از ارکان اساسی تمدن اسلامی است که جوامع اسلامی باید به آنها اهمیت دهند و نسبت به آموزش و ترویج آنها در بین جوانان و خانوادهها کوشا باشند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کهگیلویه و بویراحمد به آسیبهای رسانهها و فضای مجازی که ممکن است بر افکار و عقاید جوانان تاثیرگذار باشد، اشاره کرد و هشدار داد: باید در برابر شبهات و القائات نامناسب در این فضاها ایستادگی کرده و آگاهیهای لازم را به نسل جدید منتقل کنیم.
وی خواستار این شد که منابر و جلسات آموزشی بیشتری در زمینه عفاف و حجاب برگزار شود تا بتوانیم نسلی آگاه و ملتزم به اصول دینی را تربیت کنیم و در راستای حفظ کرامت و سلامت خانوادهها گام برداریم.
انتهای پیام /