لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌ها برای اعتلای فرهنگ قرآنی/ قرآن عامل تربیت و کلید ارتقای تمدن‌ها است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران قرآن را عامل تربیت فردی، اجتماعی و کلید ارتقای تمدن‌ها دانست و خواستار بهره‌گیری از ظرفیت‌های قرآنی استان برای اعتلای فرهنگ قرآنی شد.
کد خبر: ۷۶۳۱۲۹
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۶ - 16July 2025

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، «سید امیر حسینی‌جو» معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران امروز (چهارشنبه) در آئین اختتامیه مرحله استانی چهل و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم اوقاف مازندران که در آستان مقدس امامزاده عباس (ع) ساری برگزار شد، با تأکید بر نقش محوری قرآن در زندگی فردی و اجتماعی، اظهار داشت: قرآن هم تربیت شخص فردی، احکام و هم تربیت اجتماعی را در بر دارد.

لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌ها برای اعتلای فرهنگ قرآنی/ قرآن عامل تربیت و کلید ارتقای تمدن‌ها است

وی افزود: زمانی که تمدن‌های قرآنی را مطالعه می‌کنید، دلایل افول آنها، در حقیقت به میزان شناخت ما از موضوعات قرآن باز می‌گردد.

حسینی‌جو با اشاره به تجربه‌ای شخصی از دوران دانشجویی خود، بیان کرد: استادی داشتم که به من توصیه کرد قرآن را با تمدن‌های جدید و کتاب‌های مرتبط مقایسه کنم. در ابتدا این کار دشوار به نظر می‌رسید، اما امروز از او تشکر می‌کنم که فضا را ایجاد کرد تا به این شناخت دست پیدا کنم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری استان مازندران گفت: شناخت ما از موضوعات قرآن کریم، بسیار در زندگی شخصی و اجتماعی ما تأثیرگذار است و می‌تواند کلید پیشرفت و ارتقای تمدن‌ها باشد.

این مسئول آمادگی مجموعه دستگاه‌های اجرایی استان را برای برگزاری بیشتر مسابقات و نشست‌های قرآنی اعلام کرد و خواستار بهره‌گیری از ظرفیت‌های قرآنی استان برای اعتلای فرهنگ قرآنی شد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران در پایان با اشاره به آیه قرآن که خداوند سرنوشت هیچ قومی را تغییر نمی‌دهد مگر آنکه آنان آنچه را در خودشان است تغییر دهند، بر اهمیت خودسازی و تلاش فردی و اجتماعی در مسیر تعالی تأکید کرد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار