الحوثی: مشارکت مالی کشور‌های عربی در نسل‌کشی غزه جنایت است

رهبر انقلاب یمن گفت که جنگ غزه در اصل جنگ آمریکا است و رژیم صهیونیستی تنها مجری آن است، جنگی که برخی کشور‌های عربی نیز با پول‌های خود در آن مشارکت دارند.
کد خبر: ۷۶۳۲۶۶
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۸ - 17July 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، سید «عبدالملک بدرالدین الحوثی»، رهبر انصارالله و رهبر انقلاب یمن، امروز (۲۶ تیر) در سخنرانی هفتگی خود، با انتقاد شدید از حملات بی‌وقفه رژیم صهیونیستی به نوار غزه، تأکید کرد که اسرائیل با پشتیبانی کامل آمریکا، به‌دنبال نابودی کامل ملت فلسطین است.

الحوثی: مشارکت مالی کشور‌های عربی در نسل‌کشی غزه جنایت است

وی گفت: «رژیم صهیونیستی همچنان به نسل‌کشی مردم فلسطین ادامه می‌دهد و با ویران‌سازی کامل شهر‌ها و محله‌های مسکونی، تمامی مظاهر زندگی را در غزه از بین می‌برد.»

رهبر انقلاب یمن خاطرنشان کرد که کاهش ۴۱ درصدی نرخ تولد در غزه و کاهش ۱۰ درصدی جمعیت این منطقه تنها بخشی از آثار فاجعه‌بار این تجاوزات است.

در غزه بمب بیش از گلوله استفاده می‌شود

عبدالملک الحوثی، آمریکا را شریک اصلی جنایات اسرائیل دانست و تصریح کرد: «تجاوز به غزه بیش از آنکه اسرائیلی باشد، تجاوز آمریکاست. آمریکا نه‌تنها تسلیحات و بمب‌ها را به‌صورت پیوسته در اختیار اسرائیل قرار می‌دهد، بلکه از طریق حمایت سیاسی، اطلاعاتی و برنامه‌ریزی مستقیم نیز در این نسل‌کشی نقش دارد.»

رهبر انقلاب یمن افزود: «دشمن اسرائیلی از بمب‌های آمریکایی به‌صورت گسترده، و حتی بیشتر از گلوله استفاده می‌کند و آمریکا این تسلیحات را پیوسته برایش ارسال می‌کند».

مشارکت مالی کشور‌های عربی در نسل‌کشی غزه جنایت است

وی با اشاره به نقش کشور‌های عربی گفت: «از تأسف‌بارترین مسائل آن است که پول‌های عربی با عنوان سرمایه‌گذاری، از مهم‌ترین منابع تأمین هزینه بمباران مردم فلسطین توسط آمریکا و اسرائیل شده‌اند.»

الحوثی تأکید کرد: «مشارکت مالی کشور‌های عربی در تأمین هزینه کشتار فلسطینی‌ها، جنایتی بزرگ و خطرناک است».

رهبر انصارالله همچنین سیاست‌های آمریکا را ریشه در اعتقادات صهیونیستی دانست و گفت: «آمریکا و اسرائیل با تکیه بر باور‌های مشترک در راستای نابودی آزادی، استقلال، مقدسات و هویت ملت‌های اسلامی گام برمی‌دارند.»

در قبال آمریکا ساده‌لوح نباشید

او هشدار داد که ساده‌لوحی درباره رفتار آمریکا و تلاش برای نشان دادن چهره‌ای متفاوت از آن، یک گمراهی خطرناک است و افزود: «اشتباه در تشخیص دشمن از دوست، در این شرایط کاملاً روشن، حماقتی نابخشودنی است که برای امت اسلام عواقب فاجعه‌باری به همراه دارد.»

 وی اظهار داشت: «در بسیاری از کشور‌های عربی و اسلامی، آمریکا به‌گونه‌ای معرفی می‌شود که گویا هنوز امیدی به تغییر مواضع آن به نفع امت اسلامی وجود دارد. برخی همچنان به آن پناه می‌برند و به آغوشش پناه می‌گیرند، بدون آن‌که ماهیت واقعی و جنایتکارانه آن را درک کنند.»

رهبر انصارالله با اشاره به شدت جنایات رژیم صهیونیستی افزود: «یهودیان در ریختن خون انسان‌ها افراط می‌کنند، بی‌هیچ التزامی به قوانین بین‌المللی، حتی همان‌هایی که غرب تدوین کرده. آنان حتی به منشور‌های سازمان ملل، که خود موجودیتشان را به رسمیت شناخته، هیچ ارزشی قائل نیستند و این، از بزرگ‌ترین جنایات سازمان ملل است.»

وی با اشاره به سیاست‌های عامدانه رژیم اسرائیل برای تشدید رنج مردم غزه گفت: «دشمن اسرائیلی با جلوگیری از ورود سوخت، مردم غزه را با بحران تأمین آب شرب و از کار افتادن بیمارستان‌ها مواجه کرده و حتی دسترسی به آب آشامیدنی را به ماجرایی خطرناک تبدیل کرده است.»

الحوثی افزود: «این رژیم تمامی ابزار‌های نسل‌کشی و نابودی را به کار گرفته و این هفته با باز کردن یک محور جدید، شرق و غرب شهر خان‌یونس را از هم جدا کرده و به روند تجزیه نوار غزه ادامه داده است. دشمن اسرائیلی با تخریب و صاف کردن مناطق، حتی پیمانکاران را برای نابودی باقی‌مانده خانه‌ها و ساختمان‌ها به کار گرفته و آمریکا به شکل بی‌وقفه‌ای او را با بولدوزر‌ها و تجهیزات پشتیبانی می‌کند.»

رهبر انصارالله همچنین از ادامه تعرضات روزانه صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی و تلاش برای یهودی‌سازی قدس ابراز نگرانی کرد و گفت: «متأسفانه صحنه هتک حرمت مسجدالاقصی برای بسیاری از مسلمانان به منظره‌ای عادی تبدیل شده است و این وضعیت بسیار خطرناک است.»

وی با اشاره به برگزاری یک جشنواره سینمایی صهیونیستی در جنوب دیوار‌های بخش قدیمی قدس، آن را بخشی از روند تحمیل هویت یهودی بر قدس دانست و همچنین اعلام کرد: «در ادامه اقدامات صهیونیست‌ها برای یهودی‌سازی، تمامی اختیارات شهرداری الخلیل درباره مسجد ابراهیمی سلب شده و روند تسلط کامل بر این مکان مقدس در جریان است.»

عملکرد مقاومت در غزه روز‌به روز پیشرفته‌تر می‌شود

سید عبدالملک الحوثی در بخش دیگری از سخنان خود با تمجید از مقاومت در غزه گفت: «برادران مجاهد ما در نوار غزه با شجاعتی بی‌نظیر در برابر رژیم اشغالگر ایستادگی می‌کنند، عملیات‌های قهرمانانه‌ای اجرا کرده‌اند و با برنامه‌ریزی دقیق، ضرباتی سنگین به دشمن وارد می‌کنند. عملکرد آنها روز به روز پیشرفته‌تر می‌شود و با شرایط نبرد به‌خوبی هماهنگ است.»

او با تجلیل از فرمانده شهید محمد الضیف، رئیس فقید کتائب القسام، او را یکی از پیشگامان مکتب جهاد در فلسطین و الگویی الهام‌بخش در میدان مقاومت توصیف کرد.

وی در این سخنان گفت: «شهید بزرگ مجاهد، محمد الضیف، نماد عملکرد موفق جهادی در بالاترین سطح بود و به همراه یارانش در گردان‌های قسام، درسی بزرگ و تأثیرگذار از ایمان، جهاد و تعالی انسانی به امت اسلامی ارائه دادند.»

رهبر انصارالله با تأکید بر نقش راهبردی مقاومت فلسطین در حفظ آرمان فلسطین افزود: «مجاهدان فلسطینی نه‌تنها مانع فراموشی آرمان فلسطین در میان امت شدند، بلکه سدّی قوی در برابر تجاوز دشمن صهیونیستی بودند و اجازه ندادند رژیم صهیونیستی از نبرد فلسطین عبور کرده و رویارویی خود را به دیگر کشور‌های اسلامی بکشاند.»

الحوثی ادامه داد: «شهید الضیف و یارانش از صفر و در شرایطی بسیار سخت آغاز کردند، اما با تکیه بر ایمان و جهاد، به نتایج بزرگی دست یافتند و خسارات سنگینی بر دشمن وارد ساختند. دشمن اسرائیلی تلاش داشت شکل‌گیری نیرو‌های جهادی فلسطینی را از همان آغاز مانع شود، اما ناکام ماند و اکنون شاهد رشد، عظمت و قدرت این امت هستیم.»

وی با اشاره به شرایط دشواری که گروه‌های مقاومت در آن رشد یافته‌اند، گفت: «جنبش‌های جهادی فلسطین در شرایطی بسیار محدود از نظر امکانات، اما با اراده‌ای راسخ، موفق شدند و امروز برای تمامی امت اسلامی به یک نقطه اتکای مؤثر تبدیل شده‌اند.»

رهبر انقلاب یمن با تأکید بر کارآمدی مسیر جهاد تصریح کرد: «مسیر جهاد در راه خدا نه‌تنها کارآمد و نتیجه‌بخش است، بلکه منجر به رشد توانمندی‌ها، پیشرفت‌ها و تجربه‌های ارزشمند نیز می‌شود. شکست ۲۱ ماهه دشمن صهیونیستی در غزه، گواهی روشن بر اثربخشی این مسیر و برکت تلاش‌های شهید محمد الضیف و همراهانش است.

بحران در نیروی انسانی ارتش اسرائیل

او، تأکید کرد که مجاهدان فلسطینی شکست‌های سنگینی به رژیم اسرائیل وارد کرده‌اند و این رژیم اکنون با بحران شدید در توان انسانی مواجه است.

وی افزود: «بحران نیروی انسانی در ارتش اسرائیل باعث شده که این رژیم با مشکل در زمینه جذب افراد از فرقه حریدی‌ها روبه‌رو شود، امری که نشان‌دهنده عمق فرسایش در ساختار نظامی آنهاست».

رهبر انصارالله در ادامه با انتقاد از مواضع کشور‌های عربی و اسلامی، تأکید کرد: «بیشتر حکومت‌ها و رسانه‌های رسمی جهان عرب و اسلام – به‌جز معدودی – مسیر جرم‌انگاری و بدنام‌سازی گزینه جهاد را در پیش گرفته‌اند و علیه مقاومت تبلیغ می‌کنند».

او همچنین گفت که رسانه‌ها و سیاست‌مداران این کشورها، از جمله تشکیلات خودگردان فلسطین با تکرار پیاپی پیام‌های مأیوس‌کننده و تبلیغات فریب‌کارانه، جهاد و مقاومت را به‌عنوان یک «گزینه انتحاری» جلوه می‌دهند.

عبدالملک الحوثی همچنین از سخنرانی نماینده عربستان سعودی در کنیست اسرائیل انتقاد کرد و گفت: «او با روحیه‌ای سرشار از یأس و تسلیم، مواضعی در راستای خضوع در برابر دشمن صهیونیستی بیان کرد».

وی با اشاره به روند تحولات منطقه از سال ۲۰۰۵ تاکنون گفت: «از آن زمان، پروژه تغییر خاورمیانه جدید بر اساس سلطه رژیم اسرائیل بر منطقه طراحی شده است، تا این رژیم بر تمام منطقه مسلط و مسلط بر اراده ملت‌ها شود».

رهبر جنبش انصارالله در بخش دیگری از سخنان خود نسبت به ادامه تجاوزات اسرائیل به لبنان هشدار داد و گفت: «رژیم صهیونیستی این هفته حملات هوایی خود به لبنان را تشدید کرده و آمریکا نیز در تلاش است برخی احزاب لبنانی را برای پذیرش طرح‌های اسرائیلی و خلع سلاح مقاومت تحت فشار قرار دهد».

حملات اسرائیل به سوریه نتیجه عدم پاسخ متقابل است

وی افزود: «برخی گروه‌های لبنانی تحت هدایت آمریکا، تعهدات رژیم صهیونیستی در توافق آتش‌بس با دولت لبنان را نادیده می‌گیرند و زمینه را برای تکرار تجاوزات فراهم می‌سازند». 

عبدالملک الحوثی همچنین با اشاره به تحولات سوریه خاطرنشان کرد: «حملات اسرائیل به سوریه همچنان ادامه دارد، حتی با وجود مسیر رسمی عادی‌سازی از سوی حاکمان دمشق. این حملات، بخشی از فرمول تحکیم سلطه‌گری دشمن بدون پاسخ متقابل است».

او در این راستا از تلاش‌های فشرده آمریکا و رژیم صهیونیستی برای تحمیل «معادله سلطه و بی‌پاسخ‌بودن» بر ملت‌های منطقه پرده برداشت و گفت: «دشمن اسرائیلی می‌خواهد این معادله را در سراسر منطقه تثبیت کند؛ اینکه هرگونه تجاوزی بدون پاسخ باقی بماند».

وی تأکید کرد: «هدف آمریکا و اسرائیل آن است که همه ملت‌ها تسلیم این معادله شوند و به وضعیتی از خواری، بردگی، ستم‌پذیری و بی‌دفاعی تن دهند».

الحوثی افزود: «چنین معادله‌ای در نهایت اهداف اشغال‌گرانه، استکباری و ظالمانه رژیم صهیونیستی را در سطح منطقه محقق می‌سازد».

چهار راهبرد اسرائیل در سوریه 

رهبر جنبش انصارالله همچنین از چهار راهبرد اسرائیل در سوریه سخن گفت. او نخستین هدف تل‌آویو را «تحمیل نقش مستقیم در اوضاع داخلی سوریه به بهانه حمایت از دروزی‌ها و دیگر اقلیت‌ها» دانست.

الحوثی با اشاره به سیاست‌های برخی گروه‌های مسلح در سوریه گفت: «اشتباهات این گروه‌ها در برخورد با اقلیت‌ها، به اسرائیل فرصت داد تا به‌نام حمایت از این اقشار، دخالت خود را توجیه کند».

وی خاطرنشان کرد که رژیم صهیونیستی از طریق دامن‌زدن به نزاع‌های طایفه‌ای و فرقه‌ای در منطقه، به دنبال تضعیف ملت‌ها و تجزیه جوامع است.

او از گروه‌های مسلح در سوریه خواست رویکرد طایفه‌ای و منطقه‌ای خود را کنار بگذارند و با تغییر رفتار، بهانه را از دست اسرائیل بگیرند.

وی همچنین به اقلیت‌های دینی و قومی سوریه هشدار داد که فریب «نصیحت‌گری دروغین» اسرائیل را نخورند، چراکه به گفته او، «دشمن صهیونیستی هیچ‌گاه خیرخواه کسی نیست و فقط به‌دنبال بهره‌برداری از بحران‌هاست».

عبدالملک الحوثی در ادامه به سومین طرح اسرائیل در سوریه اشاره کرد و گفت: «رژیم صهیونیستی درصدد تحمیل کنترل امنیتی بر مناطق گسترده‌ای از خاک سوریه است، مناطقی که تا نزدیکی دمشق امتداد دارد و تحت عناوین امنیتی ویژه اداره می‌شود».

او چهارمین معادله صهیونیستی را نیز این‌گونه توضیح داد: «اسرائیل می‌خواهد سقف مشخصی بر تمام روابط، سیاست‌ها، میزان تسلیحات و حتی جهت‌گیری‌ها در سوریه تحمیل کند، به‌گونه‌ای که همه چیز در راستای منافع این رژیم و تضمین سلطه آن باشد».

وی فاش کرد که رژیم صهیونیستی در شمال قنیطره بیش از ۸ پایگاه نظامی احداث کرده و آنها را با یک مسیر خاکی مستحکم به‌هم متصل ساخته تا پشتیبانی و تحرک نظامی را تسهیل کند. 

الحوثی در بخش دیگری از سخنان خود به حرکت‌های بین‌المللی در حمایت از ملت فلسطین اشاره کرد و اقدام کارگران بندر «پیرائوس» یونان در امتناع از تخلیه محموله فولاد نظامی برای اسرائیل را «موضعی برجسته» دانست.

او همچنین به حرکت جدید ناوگان آزادی برای شکستن محاصره غزه اشاره کرد که به‌گفته او، گامی نمادین، اما مؤثر در پشتیبانی از ملت فلسطین است.

۱۱ عملیات علیه مواضع اسرائیل در هفته جاری

رهبر انصارالله سپس اعلام کرد که نیرو‌های یمنی در هفته جاری ۱۱ عملیات علیه مواضع اسرائیل با استفاده از موشک‌های مافوق صوت و پهپاد انجام داده‌اند. 

وی افزود: «این عملیات مواضعی را در یافا، نقب و بندر‌ام‌الرشراش در فلسطین اشغالی هدف قرار داده‌اند».

او عملیات غرق‌کردن دو کشتی متعلق به شرکت‌های متخلف از ممنوعیت یمن بر کشتیرانی اسرائیلی در دریای سرخ را اقدامی بازدارنده و هشدارآمیز برای سایر شرکت‌ها دانست و تصریح کرد که «نیرو‌های مسلح یمن در هر زمان و در هر مکان، آماده هدف‌گرفتن این نوع کشتی‌ها هستند».

الحوثی همچنین از مواضع صریح و شجاعانه «مفتی سلطنت عمان» در حمایت از مقاومت فلسطین قدردانی کرد و او را در شمار اندک علمای مسلمانی دانست که با صراحت و جرأت، امت را به مسئولیت‌هایشان در قبال فلسطین و دشمنان خدا یادآوری می‌کنند.

رهبر انصارالله سپس به حضور گسترده مردم یمن در فعالیت‌های اعتراضی اشاره کرد و گفت: «هفته گذشته، ۱۲۲۹ تظاهرات و تجمع در حمایت از فلسطین برگزار شد که یکی از بزرگ‌ترین آنها در دانشگاه صنعاء برگزار شد».

وی مقاومت و پایداری ملت یمن را در برابر فشارها، تحریم‌ها و جنگ روانی، نشانه صدق ایمان و پایداری توصیف کرد و گفت: «تا زمانی که در مسیر جهاد هستیم، نباید احساس خستگی یا سستی داشته باشیم».

انتهای پیام/955

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار