به گزارش
دفاعپرس از کردستان، عبدالکریم حسینزاده روز پنجشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان بیجار اظهار کرد: از طریق تعاونی نیز میتوان اقدام به ایجاد مزارع خودشیدی در روستاها کرد.
وی افزود: اولویت بنده در روستاها، ایجاد اشتغال است، چراکه اگر مردم روستا، شعل و درآمد ثابت داشته باشند، به شهرها مهاجرت نمیکنند و آسیبهای اجتماعی نیز کاهش مییابد.
حسینزاده گفت: میتوان با ایجاد نیروگاههای خورشیدی در روستاها، بحث ناترازی انرژی و مشکل درآمد را رفع کرد.
وی بر لزوم بازنگری در بحث مداخلات اراصی تاکید کرد و افزود: مردم از این موضوع ناراضی هستند و باید اطمینان خاطر یابیم که در حق کسی ظلم نمیشود.
حسینزاده با بیان اینکه تعهدات در حوزه اشتغال را باید عملیاتی کنیم، تاکید کرد: دوران پشت درهای بسته و تصمیم گیری در اتاق بسته برای سرنوشت مردم گذشته است.
وی ادامه داد: تلاش ما این بوده که اعتماد مردم به دولت را افزایش دهیم، باید زمینه مشارکت مردم را برای توسعه زیرساختها و اجرای سریعتر طرحهای عمرانی فراهم کرد.
وی گفت: مسئولان در حوزههای شاخص برخورداری، عدالت صادقانه را رعایت کنند تا عقب ماندگیها جبران شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان هم اظهار کرد: وعدههایی که در بخشهای مختلف در دولت قبل، داده شده است، حتما باید عملی شود.
کیومرث حبیبی افزود: پراکنش جمعیت در شهرستان بیجار و عدم تناسب جمعیت با وسعت آن، هزینه اجرای زیرساختها را در این منطقه افزایش داده است.
وی اضافه کرد: طی هفتههای آینده، هفت کیلومتر از آزاد راه بیجار- زنجان افتتاح میشود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان افزود: طرح آبرسانی از سد سیازاخ به بیجار و حسن آباد یاسوکند، ۲۲ کیلومتر پیشرفت دارد.
فرماندار بیجار هم گفت: از هزار و ۴۰ کیلومتر راه روستایی این شهرستان، ۵۷۰ کیلومتر آن آسفالت است و میانگین آسفالت راههای روستایی این شهرستان ۵۷ درصد بوده در حالیکه این رقم در استان ۷۳ درصد است.
کاظم کاظمی با بیان اینکه مهاجرت از روستاهای این شهرستان، بزرگترین مشکل منطقه است، اضافه کرد: از سال ۶۵ تا ۱۳۹۵، تعداد روستاهای دارای سکنه شهرستان بیجار از ۲۸۷ روستا به ۲۲۹ مورد کاهش یافته و ۹ هزار نفر اقدام به مهاجرت کردهاند.
وی ادامه داد: مشکل این شهرستان در زمینه زیرساخت و راهها با اعتبارات جهشی قابل رفع است و نیازمند توجه ویژه دولت هستیم.
مدیرکل بنیاد مسکن اتقلاب اسلامی کردستان هم گفت: شاخص برخورداری شهرستان بیجار از طرح هادی روستایی ۴۳ درصد و ۱۸ درصد از میانگین استانی کمتر است.
سعید رسولی افزود: دلیل این عقب ماندگی، ضعف بنیه مالی دهیاریها برای همکاری و عدم همکاری ساکنان روستاها برای اجرای طرح هادی است.
وی پیشنهاد داد ۱۰ روستای شهرستان بیجار برای اجرای طرح هادی مشخص شوند، ضمن اینکه ۱۷.۵ میلیارد تومان برای اجرای آن اعتبار نیاز است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان هم اظهار کرد: شهرستان بیجار بیشترین تولید گندم را در استان به خود اختصاص داده است.
سعدی نقشبندی ادامه داد: ۲۸ درصد اراضی باغی و کشاورزی استان مربوط به بیجار است و برای توسعه بخش کشاورزی این شهرستان، آب مورد نیاز هشت هزار هکتار از اراضی پایاب سد تلوار، آبی شود.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان هم گفت: از ۱۵۸ روستای بالای ۲۰ خانوار شهرستان بیجار، ۸۹ درصد آن به شبکه ملی اطلاعات متصل است.
آرام حیدری اضافه کرد: شاخص دسترسی جمعیت روستایی شهرستان بیجار به شبکه ملی اطلاعات باکیفیت، نسبت به میانگین کشوری ۹ درصد کمتر است.
مدیرعامل شرکت آبفا کردستان هم گفت: از ۲۳۲ روستای شهرستان بیجار، ۸۱ روستا تحت پوشش این شرکت نیست.
محمد فرهاد ادامه داد: چند مجتمع آبرسانی در دستور کار است که برای اجرای آن ۱۵۰ میلیارد تومان نیاز است.
بیجار در ۱۴۲ کیلومتری شمال شرق سنندج مرکز استان کردستان واقع شده است.
انتهای پیام/