به گزارش دفاع پرس از یزد؛ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی طی حکمی حجتالاسلام و المسلمین عباس دانشی را به عنوان سرپرست جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد منصوب کرد. وی متولد ۱۳۴۳، فارغ التحصیل سطح ۳ حوزه علمیه و دارای سابقه فعالیتهای فرهنگی، هنری، تبلیغی در استانهای محروم و مرزی کشور همچون کردستان، کرمانشاه، آذربایجان غربی، سیستان و بلوچستان به مدت ۲۵ سال است.
در سوابق اجرایی و مدیریتی حجتالاسلام دانشی مواردی همچون مدیرکل کتابخانههای عمومی استان مرکزی در سال ۱۳۹۷، مشاور معاون وزیر در امور قرآن و عترت در سال ۱۳۹۷ – ۱۳۹۵، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم در سال ۱۳۹۵ – ۱۳۹۴، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در سال ۱۳۹۴ -۱۳۹۰، رئیس دانشگاه علمی کاربردی فرهنگ و هنر زاهدان در استان ۱۳۹۴ – ۱۳۹۰، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان سیستان و بلوچستان ۱۳۹۴ – ۱۳۸۶، مدیر فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان سیستان و بلوچستان ۱۳۹۰ – ۱۳۸۱، سردبیر و قائم مقام مدیر مسئول ماهنامه سیاسی، فرهنگی و اجتماعی اسوه ۱۳۹۰ -۱۳۸۲، معاون فرهنگی مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور ۱۳۸۰ – ۱۳۷۸، معاون سازمان تبلیغات اسلامی استان کردستان ۱۳۶۹ -۱۳۶۸ به چشم میخورد.
ریاست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در استانهای کردستان، سیستان و بلوچستان و مرکزی از جمله سوابق دانشی است، وی در دولت سیزدهم مدیر دفتر سازمان اسناد و کتابخانه ملی در استان قم بوده است.
پیش از این احسان عابدی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد بود.
ناکافی بودن ظرفیتهای قانونی، عدم انسجام فرابخشی در مدیریت آب، کمبود بستههای اقتصادی جامع برای پشتیبانی از طرح و نیز نیاز به مشارکت فعالتر و مؤثرتر تمامی ذینفعان (از جمله کشاورزان، صنعتگران، و عموم مردم)، از جمله موانعی هستند که باید بر آنها غلبه کرد. همچنین، تنشهای اجتماعی پیرامون انتقال آب و نیاز به گفتمانسازی و همافزایی میان استانها، مسئلهای است که نیازمند رویکردی جامع و مدبرانه است.
این مقام مسئول در پایان اظهار داشت: طرح احیا و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی، در شرایط بحرانی کمبود آب در استان یزد، نقشی محوری و بیبدیل در حفظ حیات و توسعه پایدار این منطقه ایفا میکند. این طرح با رویکردی جامع و چندوجهی، شامل اقدامات سختافزاری و نرمافزاری، تلاش دارد تا با مدیریت علمی و مشارکتی منابع آبی، از تخریب بیشتر سفرههای آب زیرزمینی جلوگیری کرده و تعادل از دست رفته را بازگرداند. موفقیت این طرح، نه تنها به همت و تلاش مسئولین، بلکه به مشارکت آگاهانه و مسئولانه تمامی شهروندان یزدی بستگی دارد تا این دیار کهن، همچنان به عنوان مهد تمدن آبی و نماد تابآوری در قلب کویر، استوار بماند.
/انتهای پیام