قالیباف: امت اسلامی باید در برابر رژیم صهیونی متحد شوند

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: دولت‌ها و ملت‌های مسلمان باید پیش از آن که آتش تجاوزهای رژیم صهیونی دامن آن‌ها را نیز بگیرد، در برابر این رژیم و برای مهار سگ زنجیری آمریکا، متحد شوند.
کد خبر: ۷۶۳۷۸۳
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۳ - 20July 2025

به گزارش خبرنگار سیاسی دفاع‌پرس، «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور خود در مجلس شورای اسلامی با اشاراه به سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با مسئولان قوه‌قضائیه اظهار داشت: مأموریتی که رهبر حکیم انقلاب به همه ما سپرده‌اند، این است که نگهبان وحدت ملی باشیم. این وظیفه‌ای سنگین بر دوش نخبگان و مسئولان کشور قرار می‌دهد و همه موظفند از هر آنچه که وحدت و یکپارچگی را تضعیف می‌کند، پرهیز کنند.

قالیباف: ماموریتی که رهبر انقلاب به همگان سپردند صیانت از وحدت ملی است

وی با هشدار نسبت به تلاش برخی برای ایجاد تفرقه تصریح کرد: نباید اجازه داد کسی در شکاف اختلاف‌ سلیقه‌ها برای خود یا جناح سیاسی‌اش لانه و آشیانه بسازد. افراد مختلفی، از سر کینه یا غضب نسبت به ایران و نظام اسلامی یا برای منافع گروهی و جناحی، بقای خود را در تخریب چهره وحدت‌آفرین نظام می‌بینند، اما ملت ایران تصمیم به همدلی و یکپارچگی گرفته‌ و به فضل الهی این امر ملی روز به روز قوی‌تر خواهد شد.

قالیباف با اشاره به ریل‌گذاری رهبر معظم انقلاب در حوزه رفتاری گفت: این ریل‌گذاری فصل‌الخطابی روشن برای همه، به‌ویژه نیروهای انقلابی و صاحبان تریبون است. اعتراض‌هایی که از سر بی‌اطلاعی، بی‌صبری یا پافشاری بر یک نظر و به‌کارگیری لحنی نادرست و نسنجیده انجام می‌شود فارغ از عنوان و جایگاه افراد به ضرر کشور است و باید از آن پرهیز شود.

رئیس مجلس با تأکید بر نقش راهبردی رهبر انقلاب در سیاست‌گذاری‌های کلان کشور خاطرنشان کرد: سیاست روشنی که معظم‌له برای دیپلماسی و میدان ترسیم کرده‌اند و بر اساس آن، ایران باید در همه عرصه‌ها تنها با دست پُر و از موضع قدرت وارد شود، چراغ راهی برای دستگاه دیپلماسی و نیروهای مسلح کشور است.

وی تصریح کرد: این رویکرد نشان می‌دهد که راهبرد اصلی کشور، قوی شدن در حوزه‌های مختلف است؛ راهبردی که موجب می‌شود دشمن به جای تلاش برای تحمیل صلح یا جنگ، پاسخگوی مطالبات به‌حق ملت ایران باشد.

قالیباف تأکید کرد: ما بر این باوریم که اگر همه با درک فصل‌الخطاب بودن رهبر انقلاب، در مسیر رهنمودهای ایشان گام برداریم و به‌ویژه بر حفظ انسجام ملی تمرکز کنیم، نه‌تنها از هرگونه تجاوز مجدد به کشور جلوگیری خواهد شد، بلکه دشمن نیز ناگزیر به پذیرش حقوق ملت ایران خواهد شد.

رئیس مجلس در واکنش به تجاوزهای وحشیانه رژیم صهیونیستی به دمشق تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره در کنار ملت سوریه ایستاده و از وحدت و تمامیت ارضی این کشور دفاع می‌کند.

وی با اشاره به پیام‌های سیاسی و امنیتی این تجاوزها افزود: رژیم صهیونیستی در حملات اخیر خود، افراد وابسته به نظام سلطه را هدف قرار داد، اما این اقدامات، پیام‌های مهمی را برای امت اسلامی به همراه داشت و آن اینکه امت اسلامی امروز به این درک رسیده که دمشق، آخرین پایتخت یک کشور اسلامی نخواهد بود که این رژیم به آن حمله می‌کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دولت‌ها و ملت‌های مسلمان باید پیش از آن که آتش این تجاوزها دامن آن‌ها را نیز بگیرد، در برابر این رژیم و برای مهار سگ زنجیری آمریکا، متحد شوند.

وی با هشدار نسبت به اهداف بلندمدت رژیم صهیونیستی تأکید کرد: هدف این رژیم، بی‌ثبات‌سازی منطقه، خلع سلاح کشورهای اسلامی، تجزیه آن‌ها و گسترش فضای سرزمینی خود است. حاکمیت‌هایی که امنیت خود را در همراهی با زیاده‌خواهی‌های این رژیم تعریف کرده‌اند، باید بدانند که در حبابی در میان اقیانوسی طوفانی سکونت دارند و زمان زیادی برای حفظ تمامیت ارضی‌شان باقی نمانده است.

قالیباف با اشاره به ماهیت تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی گفت: این رژیم دشمن هر نوع صلح، ثبات، حق حاکمیت و یکپارچگی سرزمینی در سراسر منطقه است و تنها زبان قدرت را می‌فهمد.

وی با اشاره به تحرکات اخیر صهیونیست‌ها در سوریه افزود: بمباران همه‌جانبه زیرساخت‌های دفاعی سوریه، حمله به دمشق، تهدید به اشغال سرزمینی و تلاش آشکار برای تجزیه این کشور، حقیقتی روشن را برای افراد ساده‌اندیش آشکار کرد؛ کسانی که گمان می‌کردند اطاعت از این سگ هار و بی‌مهار می‌تواند صلح و ثبات به همراه داشته باشد.

رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: اکنون زمان آن رسیده است که دولت‌های اسلامی جسارت به خرج دهند و با تکیه بر حمایت امت اسلامی، در برابر این رژیم تمامیت‌خواه بایستند و آن را عقب برانند.

وی با اشاره به تحریم تسلیحاتی رژیم صهیونیستی توسط ۱۱ کشور در نشست بوگوتا (پایتخت کلمبیا) خاطرنشان کرد: این اقدام، گامی شجاعانه و الگویی عملی برای مقابله مؤثر با این رژیم است.

قالیباف همچنین افزود: کشورهای اسلامی از ظرفیت‌های عظیم اقتصادی برخوردارند که می‌توان از آن‌ها برای اعمال فشار واقعی بر رژیم صهیونیستی استفاده کرد.

وی تأکید کرد: باید از بیانیه‌خوانی صرف عبور کرد و با اقدامات عملی، جلوی توسعه‌طلبی و ماشین نسل‌کشی این رژیم را گرفت و جهان اسلام را از نقشه‌های آینده آن نجات داد.

رئیس مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: در جهان امروز گزارشگر سازمان ملل در امور حقوق بشر فلسطین اشغالی که در اقدامی نادر، نسل کشی و آپارتاید رژیم را به طور منظم و دقیق مستند و به جهانیان اعلام کرده توسط آمریکا تحریم می‌شود. در چنین جهانی که پاسبانان حقیقت تحریم و جنایتکاران جنگی تشویق می‌شوند، کشور‌های مستقل یا باید به خود جرأت دهند و در برابر این متجاوزان بین المللی بایستند و یا مرگ تدریجی و تجزیه کشورشان را به تماشا بنشینند.

قالیباف در پایان گفت: امروز که برای همه روشن شده است که چه نقشه‌های شومی برای خلع سلاح کردن و به خاک و خون کشیدن تمام منطقه طراحی شده است، مطمئن هستیم که به یاری خدا صفحه‌ای جدید از مقاومت در برابر نسل‌کشی، جنایت و اشغالگری رژیم صهیونی در منطقه و جهان ورق خواهد خورد.

انتهای پیام/ 381

 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار