به گزارش خبرنگار گروه بینالملل دفاعپرس به نقل از مرکز رسانهای فلسطین، این راهپیمایی به دعوت «فوروم فلسطین» مرکزی در انگلیس مربوط به امور فلسطین در انگلیس و با همکاری ائتلاف همبستگی با فلسطین همزمان با گذشت ۲۱ ماه از حملات مداوم، محاصره غذایی عمدی و نسلکشی فلسطینیان در غزه برگزار شد.
این تظاهرات با حضور چهرههای سیاسی، اتحادیههای کارگری و هنرمندان انجام شد که از آن جمله میتوان به افرادی همچون «جرمی کوربین» سیاستمدار، «ریچارد بورگن» فعال حقوق بشر، «لیان محمد» نویسنده، «نادین شاه» نماینده سابق پارلمان و «روث لوکوم» از بلوک یهودیان ضدصهیونیسم اشاره کرد.
این لباسهای خونین، صدای کشتهشدگان است
دکتر «محمد مصطفی»، جراح فلسطینی مقیم انگلیس که اخیراً از غزه بازگشته، روی سکوی سخنرانی در خیابان وایتهال لندن ایستاد و لباس جراحی خون آلود خود را به نمایش گذاشت و فریاد زد: «این خون زنانی است که نتوانستم نجات دهم و کودکانی که نامشان را تا زندهام فراموش نمیکنم. امروز اینجا ایستادهام، چون آنها نمیتوانند سخن بگویند و کسی باید به جای آنها فریاد بزند.»
وی با اشاره به ممنوعیت ورودش به غزه افزود: «مرا نه به خاطر پزشکی، بلکه به خاطر گفتن حقیقت ممنوع الورود کردند. اما آنها نمیتوانند صدای مرا خاموش کنند. امروز به نام غزه فریاد میزنم، به نام کسانی که هنوز مقاومت میکنند و کسانی که کشته شدند و فراموش شدهاند.»
دکتر مصطفی به شهادت یکی از اعضای خانوادهاش در صف دریافت غذا اشاره کرد: «او نه اسلحه داشت، نه در میدان جنگ بود، فقط میخواست به فرزندانش غذا بدهد. این فقط یک داستان تراژیک نیست؛ یک سیاست نظاممند در حال اجراست.»
توقف صادرات سلاح و محکومیت نسلکشی
«فارس عامر»، نماینده فوروم فلسطین در انگلیس، تأکید کرد: «امروز در یکی از بزرگترین راهپیماییهای تاریخ مدرن شرکت کردیم تا به سیاست حمایت نظامی بریتانیا از رژیم صهیونیستی اعتراض کنیم. ما خواهان توقف فوری صادرات سلاح و پایان نسلکشی هستیم.»
«رغد تکریتی»، نماینده اتحادیه اسلامی انگلیس (MAB)، هم در سخنانش در این تظاهرات اظهار داشت: «دولت انگلیس یک هنرمند را سریعتر از گورهای دسته جمعی محکوم میکند. اما روز حساب برای هر مقام مسئول، هر رسانه دروغپرداز و هر دولتی که پوشش سیاسی برای این جنایات فراهم کرده، خواهد رسید.»
«احمد بکر»، پرستار فلسطینی، با یادآوری شهادت ۱۵۸۰ نفر از کادر درمان در غزه گفت: «آنها قهرمانان من هستند، با افتخار کنارشان کار کردم و با تمام درد دیدم که جهان به کشته شدن آنها فقط نگاه کرد.»
سکوت کردن، همدستی با رژیم است
«لیان محمد»، فعال انگلیسی فلسطینی، خطاب به حاضران اعلام کرد: «امروز اینجا آمدهایم تا یاد شهدا را زنده نگه داریم و از مقاومت زندهها تقدیر کنیم. اما آمدهایم تا عمل کنیم، چون سکوت کردن امروز یک نوع همدستی است. اگر رهبرانمان سکوت کنند، ما به جای آنها فریاد خواهیم زد».
شرکت کنندگان همچنین با محکومیت استقبال از فرمانده نیروی هوایی رژیم صهیونیستی (تومر بار) در لندن، خواستار تحریم کامل نظامی و سیاسی رژیم شدند.
انتهای پیام/ ۹۸۸