آیا بوفه مقابل در دانشگاه علوم‌پزشکی کردستان عامل توزیع موادمخدر است؟

دبیر ستاد امر به معروف استان کردستان، گفت: بوفه جلوی در دانشگاه علوم‌پزشکی عامل فروش و توزیع موادمخدر و مشروبات الکلی در کردستان معرفی شده و باید جمع‌آوری شود.
کد خبر: ۷۶۴۲۳۹
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۶ - 21July 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، علی اصغر حسینی عصر امروز در سومین جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به برخی ناهنجاری‌ها در اطراف دانشگاه علوم پزشکی کردستان، اظهار کرد: بنابر گزارشات دقیق واصله، بوفه جلو در دانشگاه علوم پزشکی کردستان عامل فروش و توزیع مواد مخدر و مشروبات الکلی است و باید با هماهنگی نهاد‌های مرتبط نسبت به جمع‌آوری آن اقدام شود. 
 
آیا بوفه مقابل در دانشگاه علوم‌پزشکی کردستان عامل توزیع موادمخدر است؟
 
وی افزود: فضای سبز جلو در ورودی دانشگاه علوم پزشکی به مکانی برای انجام رفتار‌های هنجارشکنانه برخی دانشجویان تبدیل شده و باید حراست این دانشگاه از کانال ستاد امر به معروف و نهی از منکر نسبت به برخورد با این موارد اقدام کند.
 
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان، بر لزوم برگزاری کارگاه‌های آموزشی و بصیرت‌افزایی برای توجیه دانشجویان مخصوصا دانشجویان ورودی جدید در خصوص نحوه پوشش آنها در داخل و خارج از دانشگاه تأکید کرد.
 
حسینی همچنین به پوشش‌های نامناسب برخی کارکنان داروخانه‌ها و منشی‌های مطب پزشکان تذکر داد و عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی و نظام پزشکی باید مانع از بروز و ظهور چنین رفتار‌هایی در داروخانه‌ها و مطب‌ها شوند.
 
شعله شاه‌غیبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز در این جلسه بر ضرورت ترویج رفتار‌های اسلامی و اصلاح ناهنجاری‌ها در محیط‌های دانشگاهی تأکید کرد و از برنامه‌ریزی برای برگزاری مستمر کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی در این زمینه خبر داد.
 
وی با اشاره به تشکیل کمیته‌های تخصصی امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه‌ها گفت: این کمیته‌ها وظیفه برنامه‌ریزی، نظارت و اجرای برنامه‌های مرتبط با ترویج این فریضه را برعهده دارند و در راستای فرهنگ‌سازی، دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی ویژه دانشجویان و کارکنان برگزار می‌کنند.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان افزود: در همین راستا، دانشگاه علوم پزشکی کردستان کارگاه آموزشی ویژه بانوان را برگزار کرده و برنامه‌ریزی برای اجرای مرحله دوم این کارگاه در مردادماه نیز انجام شده است. این دوره‌ها به‌صورت ماهیانه ادامه خواهد یافت.
 
شاه‌غیبی هدف از برگزاری این کارگاه‌ها را آشنایی مخاطبان با اصول اخلاقی، ارتقای آگاهی نسبت به فریضه امر به معروف و نهی از منکر و تلاش برای اصلاح رفتار‌های ناهنجار در سطح دانشگاه و جامعه عنوان کرد.
 
وی با ابراز خرسندی از حضور در جمع اعضای شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه، آمادگی خود را برای ارائه مشورت و حمایت‌های لازم در مسیر ترویج این فریضه اعلام کرد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار