شاه‌حسینی: داریوش ارجمند حامی گمنام «دست ناپیدا» بود

کارگردان فیلم «دست ناپیدا» در مراسم اکران این فیلم از بنیاد شهید برای حمایت از ساخت این فیلم قدردانی کرد و گفت: این فیلم علاوه بر حامی اصلی یک حامی مهم گمنام دیگر داشت که استاد داریوش ارجمند است.
کد خبر: ۷۶۴۲۵۰
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۵ - 21July 2025

به گزارش خبرنگار فرهنگ دفاع‌پرس، مراسم افتتاحیه اکران فیلم سینمایی «دست ناپیدا» در گروه هنر و تجربه به کارگردانی انسیه شاه‌حسینی کارگردان و تهیه‌کنندگی سید سعید سیدزاده عصر امروز (دوشنبه) در سینماچارسو برگزار شد. 

شاه‌حسینی: داریوش ارجمند حامی گمنام «دست ناپیدا» بود

در ابتدای این مراسم سید سعید سیدزاده تهیه‌کننده فیلم در سخنان کوتاهی ضمن قدردانی از تیم تولید و حامیان اظهار داشت: ما فیلم «دست ناپیدا» را با دل برای مخاطب ساختیم که امیدواریم دل‌نشین باشد. 

وی حامی اصلی این فیلم را مجموعه بنیاد شهید و امور ایثارگران معرفی کرد و ادامه داد: زحمت پشتیبانی و حمایت این فیلم برعهده بنیاد شهید و شخص قاضی‌زاده هاشمی بود که در دوره مسوولیت ایشان رقم خورد.

در ادامه سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی رئیس سابق بنیاد شهید روی سن آمد و در سخنان کوتاهی از همت انسیه شاه‌حسینی و عوامل تولید برای ساخت این فیلم قدردانی کرد و گفت: ما در ایامی که در بنیاد شهید و امور ایثارگران بودیم، تلاش کردیم مقداری فضای بنیاد شهید نسبت به سینما تغییر پیدا کند که موفق شدیم.

وی با بیان اینکه در دوره دولت سیزدهم بنیاد شهید در تولید ۱۱ فیلم بلند سینمایی مشارکت داشت، ادامه داد: خوشحالیم که در این دوره با همکاری بخش‌های مختلف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بنیاد فارابی اتفاقاتی را رقم زدیم که ماندگار شد.

رئیس اسبق بنیاد شهید به موضوع فیلم «دست ناپیدا» پرداخت و خاطرنشان کرد: این فیلم درخصوص یکی از دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی است که به نقش زنان در جبهه می‌پردازد. ما مقداری نسبت به نقش زنان در آفرینش تمدن اسلامی از قدیم‌ایام کم کاری کرده‌ایم. 

قاضی‌زاده هاشمی به روایت بخشی از تاریخ پرداخت و ادامه داد: نقل است، زمانی ستارخان با مهاجمین روس که به خاک ایران متعرض شده بودند، می‌جنگید. او شاهد صحنه‌ای می‌شود که یک کودک از شدت گرسنگی مشغول خاک خوردن است و آن‌گاه مادر این فرزند به ستارخان می‌گوید، شما نگران ما نباشید، ما خاک می‌خوریم تا خاک ندهیم. 

رئیس اسبق بنیاد شهید ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران برپایه‌ی جدی حضور زنان شگل گرفت؛ این شیرزنان بودند که تاریخ دفاع مقدس را رقم زدند و مردان بزرگ و قهرمان را برای این سرزمین تربیت کردند و به آنها اعتماد به‌نفس دادند و در صحنه‌های مختلف تهیج‌کننده و حامی بودند.

انسیه شاه‌حسینی در بخش دیگر این مراسم از امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی رئیس سابق بنیاد شهید بخاطر حمایت و بازدید میدانی از لوکیشن فیلم قدردانی کرد و گفت: این فیلم علاوه بر حامی اصلی یک حامی دیگر داشت که هرجا جلسه و فرصتی می‌دید برای دریافت کمک برای فیلم استفاده می‌کرد و آن شخص استاد داریوش ارجمند است.

در ادامه داریوش ارجمند بازیگر پیشکسوت، سید عباس عظیمی مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت، محمود سالاری معاون سابق فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به روی سن آمدند و از «انسیه شاه‌حسینی» بخاطر سال‌ها فعالیت در عرصه سینما و تلویزیون قدردانی کردند. 

در انتها داریوش ارجمند بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون در سخنانی کوتاهی با بیان اینکه خوشحالم که بعد از یک‌سال تلاش مستمر فیلم «دست ناپیدا» ساخته شد، گفت: انسیه شاه‌حسینی بانوی متفاوت سینماست؛ او بی‌ادعا و سربه‌زیر کار می‌کند. او بانوی مسلمان و معتقد به ایران و اسلام است و بخاطرهمین صفات ممتاز از بسیاری متمایز است. 

وی با بیان اینکه سناریوی آخرین ساخته شاه‌حسینی را خوانده و دوست دارد، ادامه داد: فیلمنامه کار من را هیجان‌زده کرد و با اینکه در جبهه حضور داشته‌ام، اما نمی‌دانستم در جبهه چنین بانوانی وجود داشته‌اند که لباس خونین رزمندگان و شهدا را می‌شستند و این خیلی برای من جالب بود.

در انتها داریوش ارجمند تندیسی به شاه‌حسینی تقدیم کرد و در توضیح آن گفت: من برای نگارش این تندیس خیلی فکر کردم لذا این بیت از حافظ را نوشتم، «رازِ درونِ پرده ز رندانِ مست پرس. کاین حال نیست زاهدِ عالی مقام را».

انتهای پیام/ ۱۲۱

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار