به گزارش دفاعپرس از اردبیل، حجتالاسلام «سیدحسین علوی»، رئیس شورای حل اختلاف استان اردبیل، عصر روز گذشته (دوشنبه) در مصاحبه با خبرنگاران با اشاره به تلاشهای مستمر شعبه ۲۸ مصالحه شورای حل اختلاف شهرستان اردبیل اظهار داشت: پروندهای قدیمی با موضوع تصرف عدوانی مربوط به یک باب ساختمان وراثی که بیش از ده سال موجب بروز اختلاف و سردرگمی میان اعضای یک خانواده شده بود، با پیگیری دلسوزانه و دقیق همکاران ما در این شعبه، به سازش و صلح ختم شد.
وی افزود: کارکنان شعبه ۲۸ با برگزاری چندین جلسه مذاکره و مشاوره، تلاش کردند تا با ایجاد فضای گفتوگو و همدلی، زمینه تفاهم بین وراث را فراهم کنند خوشبختانه این تلاشها نتیجه داد و با تنظیم توافقنامهای رسمی، این اختلاف طولانیمدت به پایان رسید.
حجتالاسلام علوی خاطرنشان کرد: حل این پرونده، علاوه بر جلوگیری از ادامه روند فرسایشی اختلافات، موجب تقویت بنیان خانواده و آرامش روانی اعضای آن شد؛ ما در شورای حل اختلاف بر این باوریم که صلح و سازش، راهحلی پایدارتر و اخلاقیتر برای رفع نزاعها است و با چنین رویکردهایی میتوان از بروز آسیبهای جدی اجتماعی جلوگیری کرد.
وی تأکید کرد: امید است که اینگونه اقدامات الگویی مؤثر در حل و فصل دعاوی خانوادگی و اجتماعی باشد و بتوانیم در سایه رهنمودهای اسلامی، فرهنگ گذشت، تفاهم و صلح را بیش از پیش در جامعه نهادینه کنیم.
انتهای پیام/