لزوم تسریع در بازسازی خسارت‌های جنگ ۱۲ روزه

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران خواستار سرعت عمل مدیران در تصمیم‌گیری‌ها و پشتیبانی‌های لازم برای بازسازی خسارات جنگ تحمیلی،‌ با رعایت ضوابط و مقررات حاکم بر شهرداری تهران شد.
کد خبر: ۷۶۴۵۰۹
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۳ - 22July 2025

به گزارش گروه جامعه دفاع‌پرس، نخستین «نشست فصلی مدیران حوزه معاونت مالی و اقتصاد شهری» در سال جاری با حضور معاون شهردار تهران، مدیران کل حوزه معاونت مالی و اقتصاد شهری و مدیران عامل سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه برگزار شد.

لزوم تسریع در بازسازی خسارات‌های جنگ ۱۲ روزه

سجاد محمدعلی‌نژاد در جریان برگزاری نشست مذکور با اشاره به مأموریت مدیریت شهری در راستای ساماندهی آسیب‌های ناشی از جنگ تحمیلی اظهار داشت: در حال حاضر، اغلب بخش‌های شهرداری تهران، اعم از مناطق و معاونت‌ها، از جمله معاونت مالی و اقتصاد شهری، مسئولیت ساماندهی و پشتیبانی آسیب‌های ناشی از جنگ را بر عهده دارند.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران، با اشاره به سرعت بالای تحولات در عرصه میدانی بازسازی خسارات جنگ، خواستار سرعت عمل مدیران در تصمیم‌گیری‌ها و پشتیبانی‌های متناسب، با رعایت ضوابط و مقررات حاکم بر شهرداری تهران شد.

وی با اشاره به وظیفه دستگاه‌های حاکمیتی و اجرایی برای حمایت از شهروندان و تلاش برای بازگشت این خانواده‌ها به شرایط عادی زندگی در کوتاه‌ترین زمان ممکن، به انسجام ملی و همراهی هموطنان در ایام جنگ ۱۲ روزه اشاره کرد و آن را مورد تقدیر قرار داد.

محمدعلی‌نژاد با اشاره به اهمیت هم‌افزایی و تسهیل‌گری در راستای اتمام پروژه‌های اولویت‌دار تهران گفت: بهره‌برداری از پروژه‌های اولویت‌دار، نقش مؤثری بر گره‌گشایی از امور شهروندان در مقیاس کلان‌شهر تهران دارد.

وی افزود: انتظار می‌رود، همه ارکان معاونت مالی و اقتصاد شهری بر اساس ظرفیت‌های قانونی و ابزار در اختیارشان، در رفع گلوگاه‌های اجرایی و سرعت بخشیدن به عملیات احداث پروژه‌های اولویت‌دار اهتمام لازم را داشته باشند.

محمدعلی‌نژاد بر اهمیت استفاده از ابزار نوین مالی در کنار ظرفیت‌های متعدد درآمدی شهرداری تهران برای تأمین مالی پروژه‌ها تأکید و اظهار کرد: با بهره‌گیری از ابزار نوین تأمین مالی، می‌توان علاوه بر مدیریت نوسانات حوزه مالی و چالش‌های اقتصادی، پروژه‌های زیرساختی و سرمایه‌ای شهر را توسعه داد.

وی ضمن قدردانی از عملکرد مدیران و کارکنان شهرداری تهران به ویژه همکاران معاونت مالی و اقتصاد شهری در بحبوحه جنگ تحمیلی، بر توجه به «انضباط مالی»، مدیریت هزینه‌ها و هماهنگی در تصمیم‌گیری‌های کلان شهر تأکید کرد.

در ادامه رجبیان مدیرکل پشتیبانی شهرداری تهران ضمن تشریح اقدامات و برنامه‌ریزی‌های شهرداری در زمینه امدادرسانی و اسکان خانواده‌های آسیب‌دیده در پی جنگ اخیر گفت: یکی از اقدامات مهم در این خصوص، اسکان خانواده‌های آسیب‌دیده در هتل‌های متعلق به شهرداری تهران بود، به طوری که در ساعت‌های اولیه بحران، ظرفیت کامل هتل‌های شهر در اختیار قرار گرفت و اسکان اضطراری آسیب دیدگان صورت گرفت.

وی افزود: در مدت ۱۲ روز جنگ تحمیلی، عملیات‌های میدانی و امدادرسانی در مناطق آسیب‌دیده از جمله آواربرداری انجام شد و تجهیزات لازم مانند ماشین‌آلات و تجهیزات طبخ غذا و پذیرایی از آسیب‌دیدگان فراهم شد.

رجبیان به ارائه گزارشی از آخرین آمار اسکان اضطراری در ۱۱ هتل پایتخت توسط شهرداری تهران اشاره کرد و بخشی از برنامه بازسازی املاک آسیب‌دیده و خرید تجهیزات ضروری را برای شهروندانی که املاکشان نیاز به بازسازی اساسی و مقاوم‌سازی دارد، تشریح کرد.

مدیرکل پشتیبانی شهرداری تهران گفت: در کنار تمامی این اقدامات، برنامه‌ریزی برای ارائه خدمات روانشناسی و روان‌درمانی به خانواده‌های آسیب‌دیده انجام شده، هرچند در حال حاضر نیاز به خدمات گسترده‌تر نیست.

انتهای پیام/ 261

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار