به گزارش دفاعپرس از زاهدان، «سردار علیرضا دلیری» جانشین فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان، در خصوص عملیات تروریستی صبح امروز در دادگستری زاهدان گفت: ساعت ۸:۳۰ صبح امروز، یک تیم تروریستی وابسته به رژیم صهیونیستی با پوشش ارباب رجوع قصد ورود به ساختمان دادگستری زاهدان را داشت که با هوشیاری مأموران انتظامی، درگیری آغاز شد. در این درگیری، یکی از تروریستها در محل کشته شد، اما متأسفانه این فرد پیش از مرگ، نارنجکی به داخل ساختمان پرتاب کرد که منجر به شهادت تعدادی از مراجعان، از جمله یک نوزاد یکساله و یک مادر شد.
سردار دلیری افزود: در ادامه تعقیب و گریز برای دستگیری سایر اعضای این گروه تروریستی، دو نفر دیگر از عوامل آن نیز کشته شدند و به این ترتیب، تمام اعضای این تیم تروریستی منهدم شدند.
وی با محکومیت این اقدام تروریستی، تأکید کرد که نیروهای امنیتی با هوشیاری کامل، از وقوع حوادث بزرگتر جلوگیری کردند. بررسیهای بیشتر برای شناسایی شبکههای پشتیبان این تروریستها ادامه دارد.
این حادثه در حالی رخ داد که دادگستری زاهدان معمولاً شاهد حضور مراجعان زیادی است و این حمله موجب تأثر و خشم عمومی شده است.
انتهای پیام/