لزوم همکاری همه دستگاه‌ها و یگان‌های نظامی برای تکمیل محتوایی موزه دفاع مقدس

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت لرستان گفت: بخش محتوایی موزه و مرکز فرهنگی دفاع مقدس، نیازبه همکاری همه دستگاه‌ها و یگان‌های نظامی دارد.
کد خبر: ۷۶۶۲۱۷
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۷ - 29July 2025

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت لرستان، در گفت‌و‌گو با خبرنگار  دفاع‌پرس در خرم آباد، با اشاره به بازدید اخیر سید سعید شاهرخی استاندار لرستان، از موزه دفاع مقدس و مقاومت استان، اظهار داشت: با اینکه فاز فیزیکی باغ‌موزه پاییز ۱۴۰۳ افتتاح شد، بخش محتوایی نیازبه همکاری همه دستگاه‌ها و یگان‌های نظامی دارد.

سرهنگ رشیدی: برای تکمیل محتوایی موزه دفاع مقدس، همکاری همه دستگاه‌ها و یگان‌های نظامی الزامی است
 وی با بیان اینکه در بخش محتوایی، عملکرد یگان‌های عملیاتی استان و حماسه‌های مردم لرستان در دوران دفاع مقدس به نمایش گذاشته شده است، گفت: لرستان به عنوان یکی از استان‌های پرجمعیت در دوران دفاع مقدس، بیشترین اعزام نیرو به جبهه‌های جنگ را داشته است.

رشیدی افزود: این استان با دارا بودن یگان‌هایی همچون لشکر ۸۴، تیپ ۵۷ حضرت ابوالفضل (ع)، گروه ۴۱۱ مهندسی رزمی بروجرد و آمادگاه «بابا عباس» به عنوان معین سه استان مرزی کشور نقش مهمی در دفاع از کشور ایفا کرده است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت لرستان گفت:  انتظار می‌رود که در صورت اتصال این مجموعه فرهنگی به مجموعه گردشگری «کیو»، یک قطب فرهنگی-گردشگری بی‌نظیر در سطح کشور شکل گیرد که می‌تواند نقش مهمی در جذب گردشگر و ارتقای صنعت گردشگری استان ایفا کند.

وی ادامه داد: استاندار لرستان قول مساعد دادند که در زمینه تسریع در فعالیت‌های دفاع مقدس و مقاومت استان، نهایت همکاری را داشته باشند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار