جنایات اخیر در زاهدان ادامه سیاست‌های تخریبی دشمنان ملت ایران است

ماموستا «عبدالسلام محمدی» از علمای برجسته اهل سنت کردستان، ضمن محکومیت جنایات اخیر در زاهدان، این اقدامات را ادامه سیاست‌های تخریبی دشمنان ملت ایران دانست و تأکید کرد که ملت ایران با وحدت، بیداری و اقتدار انقلابی، در برابر هرگونه فتنه‌ای ایستادگی خواهد کرد.
کد خبر: ۷۶۶۳۹۳
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۲ - 29July 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، ماموستا «عبدالسلام محمدی» امام جمعه دهگلان، در گفت‌وگویی خبری، با ابراز تأسف از حادثه شهادت جمعی از نیرو‌های امنیتی زاهدان، گفت: این جنایات وحشیانه توسط گروهک‌های تجزیه‌طلب، نه‌تنها حمله به نهاد‌های قانونی کشور، بلکه تعرض مستقیم به امنیت و آرامش ملت ایران است.
 
جنایات اخیر در زاهدان ادامه سیاست‌های تخریبی دشمنان ملت ایران است
 
وی تأکید کرد: یورش کور به دادگستری زاهدان و شهادت مأموران انتظامی و مردم بی‌گناه، در امتداد پروژه‌های تخریبی رژیم غاصب صهیونیستی است که پس از شکست در جنگ دوازده روزه، با کمک ایادی خود در مرز‌های شرقی و غربی کشور، به دنبال ایجاد تنش و ناامنی در جامعه اسلامی ایران هستند.
 
ماموستا محمدی با اشاره به ایستادگی نیرو‌های مسلح کشور، افزود: الحمدلله با ورود نیرو‌های نظامی، انتظامی و امنیتی، فتنه‌های تجزیه‌طلبانه در نطفه خنثی شد و بار دیگر عزت، آرامش و اقتدار به مردم شریف زاهدان بازگشت.
 
امام جمعه دهگلان با محکوم‌کردن شدید این اقدامات ناجوانمردانه، تصریح کرد: علما و ماموستایان اهل سنت استان کردستان، در کنار همه دلسوزان نظام اسلامی، این جنایات را محکوم می‌کنند و معتقدند که جمهوری اسلامی ایران، با تکیه بر اقتدار، وحدت ملی و پایبندی به ارزش‌های اسلامی و اخلاقی، مسیر عزت را ادامه خواهد داد.
 
ماموستا محمدی در پایان خاطرنشان کرد: وحدت ملی، رمز عبور از فتنه‌هاست. همه ایرانیان، بدون توجه به قومیت و مذهب، در پرتو انقلاب اسلامی متحد هستند و اجازه نخواهند داد نقشه‌های دشمنان، آرامش و عزت این ملت را خدشه‌دار کند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار