فعالیت ۱۲۲ موکب از استان فارس در مسیر پیاده روی اربعین حسینی در عراق

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات فارس از فعالیت و استقرار ۱۲۲ موکب فعال در مسیر‌های نجف، کاظمین و سامرا در کشور عراق جهت استقبال باشکوه از زائران اربعین حسینی خبر داد.
کد خبر: ۷۶۶۳۲۴
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۵ - 29July 2025

به گزارش دفاع‌پرس از شیراز، محمدعلی شیخی رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات فارس با اشاره به آمادگی مواکب خدمت‌رسانی در ایران و عراق برای استقبال از زائران اربعین حسینی، اظهارداشت: در حال حاضر، استان فارس با ۱۲۲ موکب فعال نقش مهمی در برگزاری مراسم اربعین ایفا می‌کند که از این تعداد، ۱۰۰ موکب در مسیر‌های نجف، کاظمین و سامرا در کشور عراق مستقر هستند.وی با بیان اینکه استان فارس یکی از استان‌های بزرگ کشور محسوب می‌شود، گفت: این استان نقش اساسی در برپایی باشکوه مراسم اربعین حسینی دارد.

فعالیت ۱۲۲ موکب از استان فارس در مسیر پیاده روی اربعین حسینی در عراق

شیخی، ضمن اشاره به ارتقای خدمات نسبت به سال‌های گذشته افزود: امسال خدمات ارائه‌شده به زائران هم از نظر کمی و هم کیفی با بهبود چشمگیری همراه بوده و تلاش ما ارائه خدمات مطلوب به زائران کربلا است.

وی همچنین از افزایش ظرفیت مواکب بین ۴۰ تا ۵۰ درصد نسبت به سال‌های گذشته خبر داد و گفت: تجهیزات مواکب شامل دستگاه‌های یخ‌ساز، موتور برق و سایر امکانات رفاهی به شکل قابل توجهی افزایش یافته است.

به گفته شیخی، امسال ۱۳ موکب جدید به مجموعه مواکب استان افزوده شده‌اند که در وضعیت کیفی و کمی مناسبی قرار دارند.

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات در فارس همچنین با تاکید بر ارتقای سطح بهداشت مواکب گفت: خدمات بهداشتی، حمام و سرویس‌های بهداشتی بهبود یافته‌اند و امکانات رفاهی تازه‌ای نیز در دست ساخت و تجهیز قرار دارند.

وی در پایان، ضمن دعوت از خیرین برای مشارکت در حمایت از مواکب، آمادگی خود را برای همکاری و پشتیبانی از اقدامات اسکان و پذیرایی زائران اعلام کرد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار