به گزارش خبرنگار دفاعپرس از مازندران، سردار «مرتضی قربانی» رئیس فدراسیون تیراندازی جمهوری اسلامی ایران و فرمانده لشکر ویژه ۲۵ کربلا در دوران دفاع مقدس با همراهی سرهنگ پاسدار «محمدحسن سلامی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت مازندران و جمعی از مدیران استانی امروز (پنجشنبه) به یادمان شهید گمنام استانداری ادای احترام کردند.
در حاشیه این برنامه سرهنگ پاسدار «محمدحسن سلامی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت مازندران در دیدار با سردار «مرتضی قربانی» اظهار داشت: با گذشت ۱۷ سال از آغاز موزه دفاع مقدس و مقاومت مازندران، این مجموعه مظلوم واقع شده و بسیاری از قولها و توافقات عملی نشد.
وی با اشاره به بازدید برخی از مسئولان ملی از این مجموعه، ادامه داد: در سطح استانی و ملی باید همت مسئولان را در تکمیل و بهره برداری از این پروژه ارزشمند شاهد باشیم.
سرهنگ سلامی با بیان اینکه نیاز امروز ما به تفکر انقلابی و ارزشی بیشتر از هر زمان دیگر است، تأکید کرد: مسئولان نظام اسلامی باید نشانههای انقلابیگری و تفکر جهادی داشته باشند.
وی از بازدید سالانه ۱۰۰ هزار نفر از موزه دفاع مقدس و مقاومت استان مازندران خبر داد.
انتهای پیام/