مردم پشتیبان نظام هستند و نظام نیز باید به مردم تکیه کند

رئیس‌کل دادگستری کردستان گفت: مردم پشتیبان نظام هستند و نظام نیز باید به مردم تکیه کند چراکه احیای فرهنگ خدمت‌رسانی و اجرای عدالت، اعتماد عمومی را تقویت می‌کند.
کد خبر: ۷۶۶۸۷۶
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۵ - 31July 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، حجت‌الاسلام «سید حسین حسینی» صبح پنجشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان کردستان اذعان کرد: شورای فرهنگ عمومی باید سیاست‌های فرهنگی را در جامعه پیاده کند که یکی از این سیاست‌ها تبیین و ترویج خدمت رسانی است.
 
مردم پشتیبان نظام هستند و نظام نیز باید به مردم تکیه کند
 
وی بر ترویج فرهنگ خدمت‌رسانی تاکید کرد و افزود: این سیاست از سیاست‌های شورای فرهنگ عمومی کردستان است.
 
وی اذعان کرد: سرمایه اجتماعی بزرگترین پشتوانه نظام است و باید برای حفظ این سرمایه قدم برداشت.
 
رئیس کل دادگستری کردستان با اشاره به نقش محوری دستگاه قضائی در ایام جنگ ۱۲ روزه، اظهار کرد: دستگاه قضا در همراهی کامل با شورای تأمین استان و در تعامل مستمر با نهاد‌های امنیتی، انتظامی و اجرایی، نقش مؤثری در تثبیت امنیت استان ایفا کرد.
 
وی افزود: پس از حوادث و تهدیدات امنیتی ناشی از جنگ اخیر، بلافاصله با دستور رئیس محترم قوه قضائیه، تشکیل پرونده برای عوامل داخلی و خارجی دخیل در آشوب‌ها، اعم از فعالان فضای مجازی گرفته تا افرادی که با سرویس‌های بیگانه همکاری مستقیم داشتند، در دستور کار قرار گرفت. این پرونده‌ها در شعبه ویژه دادسرای مرکز استان در حال رسیدگی هستند.
 
رئیس‌کل دادگستری کردستان با اشاره به تأکیدات ریاست قوه قضائیه، گفت: دو اصل مهم «سرعت» و «دقت» در رسیدگی به این پرونده‌ها مورد تأکید است؛ اما همان‌طور که مقام معظم رهبری نیز فرمودند، عدالت و انصاف در صدور احکام باید کاملاً رعایت شود و صرفاً سرعت نباید منجر به بی‌دقتی در احراز جرم گردد.
 
حسینی با اشاره به دستاورد‌های مهم این جنگ، گفت: علاوه بر بازآفرینی فرهنگ جهاد و شهادت، این جنگ باعث احیای سرمایه اجتماعی و انسجام ملی شد.
 
وی تصریح کرد: مردمی که حلقه آخر زنجیره دفاع از کشورند، در این جنگ نقش تعیین‌کننده‌ای ایفا کردند و باید این سرمایه تقویت شود.
 
وی تأکید کرد: تأمین امنیت از سوی نهاد‌های امنیتی، قضائی و نظامی، و ارتقا معیشت مردم از سوی دولت، دو وظیفه‌ای است که برای حفظ سرمایه اجتماعی، باید به صورت هم‌افزا دنبال شود.
 
رئیس‌کل دادگستری کردستان در پایان با اشاره به سخنان تاریخی امام خمینی (ره) که «پشتیبان ولایت فقیه باشید تا آسیبی به مملکت نرسد»، خاطرنشان کرد: همان‌قدر که مردم باید پشتیبان نظام باشند، نظام نیز باید به مردم تکیه کند و با احیای فرهنگ خدمت‌رسانی و اجرای عدالت، اعتماد عمومی را تقویت کند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار