نانوای متخلف اردبیلی در دام تعزیرات حکومتی

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل گفت: یک نانوایی لواش‌پز به دلیل فروش نان یارانه‌ای به قیمت آزاد و ثبت تراکنش‌های صوری به تعزیرات معرفی شد.
کد خبر: ۷۶۷۰۸۳
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۱۱ - 02August 2025

به گزارش دفاع‌پرس از اردبیل، «مسعود ایرانی» مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل، عصر روز گذشته (جمعه) در مصاحبه با خبرنگاران اظهار داشت: در بازدید غافلگیرانه روز جمعه ۱۰ مردادماه از یک نانوایی لواش‌پز در اردبیل، بازرسان ما موارد متعدد تخلف از جمله فروش نان بسته‌بندی شده با قیمت آزاد، ثبت تراکنش‌های صوری و عدم رعایت ساعات کاری مصوب را شناسایی کردند که پرونده این واحد پس از تکمیل مدارک به تعزیرات حکومتی ارسال شد.
نانوای متخلف اردبیلی در دام تعزیرات حکومتی

وی با اشاره به اهمیت پاسخگویی به شکایات مردمی، یادآور شد: بر اساس گزارش‌های متعدد دریافتی از سامانه ۱۲۴ در هفته گذشته، این نانوایی با وجود دریافت یارانه دولتی، نان را بالاتر از نرخ مصوب به فروش می‌رساند و با دست‌کاری در سامانه فروش، آمار واقعی را مخفی نگه می‌داشت که این اقدامات هم به حقوق مصرف‌کنندگان لطمه زده و هم نظام توزیع نان یارانه‌ای را مختل کرده بود.

مدیرکل صمت اردبیل با ابراز تأسف از تخلفات شناسایی شده، تأکید کرد: متأسفانه این نانوایی حتی در ساعات غیرمجاز شبانه‌روزی نیز فعال بود که این موضوع دسترسی مردم به نان یارانه‌ای را در ساعات اولیه صبح با مشکل مواجه کرده بود. چنین تخلفاتی علاوه بر فشار مضاعف بر معیشت مردم، موجب هدررفت منابع عمومی می‌شود که با متخلفان برخورد جدی خواهد شد.

ایرانی در پایان با اشاره به برنامه‌های نظارتی آتی، تصریح کرد: برنامه نظارت سیار شبانه‌روزی ما در سطح استان ادامه دارد و از همه هم‌وطنان تقاضا داریم هرگونه تخلف در زمینه فروش نان و سایر کالا‌های اساسی را از طریق سامانه ۱۲۴ یا مراجعه حضوری به ادارات تابعه گزارش دهند. حفظ حقوق مردم و برقراری عدالت در توزیع کالا‌های اساسی از اولویت‌های اصلی ماست.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار