مردم دیار علویان کنار مردم مستضعف فلسطین و غزه ایستاده است

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی مازندران با بیان اینکه حمایت قاطعانه مردم مازندران از مردم فلسطین و غزه از افتخارات محسوب می‌شود، گفت: ملت شریف ایران و مردم دیار علویان در کنار مردم مستضعف فلسطین و غزه ایستاده است.
کد خبر: ۷۶۷۳۰۹
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۹ - 02August 2025

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، حجت الاسلام «علی اصغر اصغری ولوجایی» رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی مازندرانامروز (شنبه) در جمع خبرنگاران با تسلیت اربعین شهدای مقاومت شورای هماهنگی تبلیغات در بزنگاه‌های حساس و مختلف نقش آفرین بوده است، اظهار داشت: این شورا یادآور تدبیر تاریخی حضرت امام راحل بوده است.

مردم دیار علویان در کنار مردم مستضعف فلسطین و غزه ایستاده است

وی با بیان اینکه این شورا برای پاسداری از هویت ملت ایران در مسیر پاسداری از آرمان‌ها شکل گرفته است، افزود: این شورا نه تنها متولی برنامه‌ریزی مناسبت‌های ملی و انقلابی است و نقش اصلی را در هماهنگی حضور مردم برعهده دارد.

حجت الاسلام اصغری ولوجایی برگزاری بیش از ۵۰ جلسه هماهنگی برای اجرای مراسم‌های مختلف را از جمله اقدامات این شورا بیان کرد و ادامه داد: برگزاری ۳۶ مراسم و تجمع در مرکز استان و بیش از ۵۰۰ مراسم در شهرستان‌های استان از دیگر برنامه‌ها بوده است.

وی با بیان اینکه مردم پای کار نظام بودند، اذعان داشت: حمایت قاطعانه مردم مازندران از مردم فلسطین و غزه از افتخارات محسوب می‌شود و ۵۵۰ مراسم جمعه‌های خشم در سراسر استان اجرا شده و ملت شریف ایران و مردم دیار علویان در کنار مردم مستضعف فلسطین و غزه ایستاده است.

حجت الاسلام اصغری ولوجایی توسعه حلقه‌های اندیشه ورزی تعامل با تشکل‌های مردمی را از دیگر اقدامات بیان کرد و گفت: باید جنایت رژیم غاصب صهیونیستی بازگو و بیان شود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی مازندران بر لزوم جهاد تبیین برای بیان دستاورد‌ها تاکید کرد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار