ضرورت مردمی‌سازی مبارزه با مواد مخدر

معاون سیاسی، اجتماعی استاندار خراسان رضوی بر ضرورت مردمی‌سازی مبارزه با مواد مخدر و تقویت همکاری سمن‌ها، خیرین و دستگاه‌های اجرایی برای پیشگیری از اعتیاد تاکید کرد.
کد خبر: ۷۶۷۶۷۷
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۰ - 04August 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، «محمدعلی نبی‌پور» معاون سیاسی، اجتماعی استاندار خراسان رضوی در جلسه کمیته تخصصی مشارکت‌های مردمی استان خراسان رضوی اظهارداشت: پیشگیری از اعتیاد و کاهش آسیب، درمان و صیانت اجتماعی صرفاً با توسل به مسئولیت اجتماعی، مشارکت همگانی و در نهایت اجتماعی شدن امر مبارزه با تاکید بر ضرورت مردمی‌سازی مبارزه با مواد مخدر و تقویت همکاری سمن‌ها، خیرین و دستگاه‌های اجرایی برای پیشگیری از اعتیاد میسر خواهد بود. 

ضرورت مردمی‌سازی مبارزه با مواد مخدر و تقویت همکاری سمن‌ها، خیرین و دستگاه‌های اجرایی برای پیشگیری از اعتیاد

وی افزود: لازم است کلیه دستگاه‌های عضو و فرمانداران سراسر استان ضمن برنامه‌ریزی مناسب و اقدامات مستمر با جذب مشارکت‌های مردمی در راستای پیشگیری از اعتیاد و صیانت و توانمندسازی بهبودیافتگان اقدام کنند.

معاون سیاسی، اجتماعی استاندار خراسان رضوی با اشاره به وضعیت سمن‌های فعال در استان گفت: باید شهرستان‌هایی که فاقد سمن هستند از سوی فرمانداران بصورت جدی پیگیری و جبران شود و هچنین شهرستان‌های که دارای سمن هستند باید فعالیت آنها توسط فرمانداران رصد شود و اطمینان حاصل شود که فعالیت آنها اثربخش و واقعی است یا نه؟

رئیس کمیته تخصصی مشارکت‌های مردمی استان خراسان رضوی بر ضرورت بازنگری در سیاست‌های مقابله با مواد مخدر تأکید کرد و افزود: مشارکت عمومی در مبارزه با مواد مخدر ضروری است باید از رویکرد صرفاً متمرکز بر توزیع مواد مخدر فاصله گرفته و به سمت سیاست‌های پیشگیرانه و بازتوانی حرکت کنیم. 

نبی‌پور با اشاره به اولویت قرار دادن حضور خیرین در عرصه مبارزه با مواد مخدر و راغب نمودن خیرین در این زمینه، تصریح کرد: هماهنگی بین دستگاه‌ها در حوزه اعتیاد باید با جدیت بیشتر صورت پذیرد و اقدامات انجام شده توسط دستگاه‌های عضو شورا باید در کارگروه‌ها به اشتراک گذاشته شود تا از موازی کاری جلوگیری شود. 

وی با بیان اینکه مبارزه با مواد مخدر نیاز به همکاری و هماهنگی تمامی نهاد‌ها و ارگان‌ها دارد، بر اهمیت برنامه‌ریزی‌های جامع و کلان در این زمینه تأکید کرد و افزود: برای کاهش آسیب‌های ناشی از اعتیاد، باید به آموزش و آگاهی دهی به جامعه توجه ویژه‌ای شود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار