بازی‌های محیطی مورد غفلت قرار گرفته است

دبیر رویداد ملی بازیستا، نگاه خلاقانه و امیدوارانه را ویژگی این رویداد دانست و گفت: بازی‌های محیطی عرصه تقافل‌یافته سپهر بازی در کشورمان است که باید برجسته شود.
کد خبر: ۷۶۷۷۶۷
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۴ - 04August 2025

به گزارش خبرنگار فرهنگ دفاع‌پرس، مراسم اختتامیه رویداد ملی بازی نامه نویسی نوجوانان (بازیستا) عصر امروز (دوشنبه) در حوزه هنری برگزار شد.

بازی‌های محیطی مورد غفلت قرار گرفته است

محمدرضا امامقلی، دبیر رویداد ملی بازی نامه نویسی نوجوانان (بازیستا) به تشریح روند برگزاری این رویداد بازی سازی پرداخت و اظهار داشت: برای استان قزوین مایه‌ی افتخار بود که در اولین تجربه به عنوان دبیرخانه بازیستا قرار گرفت و ادای دین کرد. 

دبیر رویداد ملی بازی نامه نویسی نوجوانان (بازیستا) با تاکید براینکه به بازی صرفا به عنوان سرگرمی نگاه نکرده‌ایم، تصریح کرد: نزدیک به ۳ هزار اثر به دبیرخانه بازیستا رسید و رقابت کردند و نهایتا ۱۵ بازی رومیزی و هفت بازی محیطی به مرحله نهایی راه یافتند که در این مسیر بسیاری ما را کمک کردند. 

وی روایت پژوهشی از گذشته، نقد وضعیت موجود و ترسیم آینده را مثلث بازیستا دانست و گفت: نگاه خلاقانه و امیدآفرین در آثار تک‌تک گروهک‌ها وجود داشت؛ نگاه امیدوارانه نوجوانان به آینده برای ما الهام‌بخش بود و امیدواریم حمایت مسوولیت باعث شود، این بازی‌ها که عرصه تقافل‌یافته سپهر بازی در کشورمان است، برجسته شود. 

براساس این گزارش؛ ۳۸۲۰ شرکت‌کننده و ۴۴۴ گروه تشکیل شد و از این میان، ۲۴۹ طرح بازی به مرحله داوری راه یافتند.

۱۵ بازی رومیزی و ۹ بازی محیطی-اتاق فرار به مرحله فینال اولین دوره رویداد ملی بازی‌نامه‌نویسی «بازیستا» راه یافته‌اند. این فینالیست‌ها از ۱۰ استان شامل قزوین، یزد، گیلان، قم، همدان، خراسان رضوی، اصفهان، فارس، سمنان و تهران بودند.

انتهای پیام/ 121

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار