دیدارسردار سرتیپ دوم پاسدار «نادر ادیبی»، با خانواده شهدای حمله تروریستی رژیم صهیونیستی در اشتهارد

سردار سرتیپ دوم پاسدار «نادر ادیبی»، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان البرز، همراه با فرماندار و مسئولان شهرستان اشتهارد، به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره شهدای حمله تروریستی رژیم صهیونیستی، با خانواده‌های شهدای والامقام راه قدس دیدار و گفتگو کردند.
کد خبر: ۷۶۷۸۴۹
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۸ - 05August 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از البرز، به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر حمله تروریستی رژیم صهیونیستی، سردار سرتیپ دوم پاسدار «نادر ادیبی»، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان البرز، با همراهی فرماندار شهرستان اشتهارد، بخشدار مرکزی، روسای بنیاد شهید و امور ایثارگران و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس شهرستان اشتهارد، دیداری صمیمانه و معنوی با خانواده‌های معظم شهیدان راه قدس برگزار کردند.

دیدار مسئولان بنیاد حفظ آثار البرز با خانواده شهدای حمله تروریستی رژیم صهیونیستی در اشتهارد

در این دیدار، خانواده‌های شهید مهندس علیرضا خلج، بسیجی شهید رحیم بسحاق و پاسدار شهید محمد یاسین بسحاق حضور داشتند؛ شهدایی که در جریان حملات هوایی رژیم غاصب صهیونیستی و همچنین جنگ تحمیلی ۱۲ روزه علیه کشورمان به فیض شهادت نائل شدند و جان خود را برای دفاع از امنیت و استقلال میهن اسلامی فدا کردند.

دیدار مسئولان بنیاد حفظ آثار البرز با خانواده شهدای حمله تروریستی رژیم صهیونیستی در اشتهارد

سردار ادیبی در این دیدار با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، تأکید کرد که رشادت‌ها و ایثارگری‌های این عزیزان باید همچنان چراغ راه نسل‌های آینده باشد. وی افزود: «شهدا با نثار خون خود، امنیت و عزت را برای کشور به ارمغان آوردند و ما وظیفه داریم یاد آنان را زنده نگه داریم و راهشان را ادامه دهیم.»

دیدار مسئولان بنیاد حفظ آثار البرز با خانواده شهدای حمله تروریستی رژیم صهیونیستی در اشتهارد

فرماندار شهرستان اشتهارد نیز ضمن قدردانی از خانواده‌های معظم شهدا، بیان داشت که حضور این خانواده‌ها در عرصه‌های مختلف انقلاب اسلامی، نقطه قوت و الگوی بارز برای همه مردم است و باید همواره قدر این سرمایه‌های بزرگ را دانست.

دیدار مسئولان بنیاد حفظ آثار البرز با خانواده شهدای حمله تروریستی رژیم صهیونیستی در اشتهارد

روسای بنیاد شهید و امور ایثارگران و بنیاد حفظ آثار نیز با تأکید بر ضرورت حفظ ارزش‌ها و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جوان، از حمایت‌های همه جانبه مسئولان برای تأمین نیازهای خانواده‌های شهدا خبر دادند.

خانواده‌های شهدا نیز در این دیدار، با قدردانی از توجه و حضور مسئولان، خواستار استمرار حمایت‌ها و پیگیری امور مربوط به ایثارگران و خانواده‌های شهدا شدند.

این برنامه در فضایی صمیمی و پر از احساس همدلی و احترام برگزار شد و مسئولان و خانواده‌ها با تجدید بیعت با آرمان‌های شهدا، بر ضرورت مقابله با تهدیدات و ترویج فرهنگ مقاومت تاکید کردند.

دیدار مسئولان بنیاد حفظ آثار البرز با خانواده شهدای حمله تروریستی رژیم صهیونیستی در اشتهارد

انتهای پیام/

برچسب ها: البرز ، کرج ، دفاع پرس
نظر شما
پربیننده ها