بصیرت تاریخی ملت ایران، تحلیل دشمن را نقش بر آب کرد + فیلم
رییس جهاد دانشگاهی استان اردبیل گفت: در طول دفاع مقدس ۱۲ روزه و پس از ترور فرماندهان رده ارشد نظامی و همچنین دانشمندان هستهای، دشمنان در انتظار این بودند تا ملت ایران نیز آنها را در مسیر نیت شوم خود همراهی کنند، اما بصیرت تاریخی ملت ایران بود که تحلیل آنها را نقش بر آب کرد.
«حسام رسولی»، رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل در گفتوگو با خبرنگار
دفاعپرس در اردبیل اظهار داشت: رژیم صهیونیستی، پدیده نامشروعی است که در منطقه خاورمیانه ایجاد شده و از بنیان، ایجاد این پدیده نامشروع توسط استعمارگران و استثمارگران بوده است.
وی افزود: بر اساس پیشبینیها و تحلیلهایی که رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار در طول جنگ ۱۲ روزه داشتند، گمان میکردند در عرض دو تا سه روز میتوانند نظام جمهوری اسلامی را ساقط کنند، اما این هدف پلید، هیچگاه میسر نشد.
رسولی عنوان کرد: پس از ترور فرماندهان رده ارشد نظامی و همچنین دانشمندان هستهای، در انتظار این بودند تا ملت ایران نیز آنها را در مسیر نیت شوم خود همراهی کنند، اما بصیرت تاریخی ملت ایران بود که تحلیل آنها را نقش بر آب کرد.
رییس جهاد دانشگاهی استان اردبیل تشریح کرد: مردم ایران به صحنه آمدند و جانانه از کیان و حیثیت مملکت خود حفاظت کردند و همین حضور مردم، مهمترین عاملی بود که باعث ناکامی این دنیاطلبان و استثمارگران شد.
وی به نقش مقام معظم رهبری در طول جنگ ۱۲ روزه نیز اشاره داشته و بیان کرد: علاوه بر حضور باشکوه مردم، بحث مدیریت حکیمانه رهبر انقلاب بود که در طول آن ۱۲ روز شاهدش بودیم.
رسولی به توان نظامی و دفاعی ایران نیز تاکید داشته و گفت: قدرت بازدارندگی نظام جمهوری اسلامی در عرصه توان موشکی و پهپادی عامل دیگری بود که توانست برآوردهای دشمن را به شکست تبدیل کند.
انتهای پیام/