شهید محمدقاید عبدی بوشهری:

آن قدر به دنبال شهادت می روم تا نصیبم شود

شهید «محمد قایدعبدی بوشهری» در وصیت‌نامه خود می‌گوید: من از دو راه شهادت و جهالت، اولی را برمی‌گزینم و آن‌قدر به دنبالش می‌روم تا نصیبم شود؛ هرچند که شهادت نصیب هر کسی نمی‌شود.
کد خبر: ۷۶۸۵۰۵
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۱ - 07August 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس بوشهر، شهید محمدقاید عبدی بوشهری سوم فروردین ۱۳۲۵ در شهرستان بوشهر دیده به جهان گشود. پــدرش ماندنی و مادرش ایران نام داشــت. تا پایان دوره متوســطه درس خواند و دیپلم گرفــت. کارمند آموزش و پرورش بود. ازدواج کرد و صاحب شــش پسر و سه دختر شد. از ســوی بســیج در جبهه حضور یافت. چهارم تیر ۱۳۶۷ در بمباران شیمیایی جزیره مجنون عراق به شهادت رسید. مزار وی در زادگاهش واقع است.

آن قدر به دنبال شهادت می روم تا نصیبم شود

وصیت نامه شهید

سخنم را با گفتار شیرین یکی از امامان شروع می‌کنم:
«اگر دین ندارید، لااقل آزاده‌مرد باشید.» – امام حسین (ع)

من از دو راهِ شهادت و جهالت، اولی را برمی‌گزینم و آن‌قدر به دنبالش می‌روم تا نصیبم شود؛ هرچند که شهادت، نصیب هر کسی نمی‌شود.

خواهش و استدعایی که از جوانان عزیز و میهن‌دوست دارم، این است که فریب هوای نفس خود را نخورند و با سختی‌ها ستیز کنند و نگذارند مشکلات بر آن‌ها غلبه کند.

رهبر عظیم‌الشأن «امام خمینی» را هیچ‌گاه ترک نکنید؛ زیرا با یاد و نام و راه اوست که قلب‌ها در جبهه می‌تپد.

آری، هر روز ما شاهد موفقیت‌های بی‌شماری از یاران «امام حسین» (ع) می‌باشیم.

از این جوانان می‌خواهم که هرگز منحرف به غرب یا شرق نشوند و تعداد انگشت‌شماری را که جز بدنام کردن و نابودی انقلاب و جمهوری اسلامی چیزی نمی‌خواهند، رسوا نمایند، مثل «قطب‌زاده» و غیره.

از خانواده‌ام می‌خواهم که در سوگ من اشک غم نریزنند، زیرا من عملی خداپسندانه انجام دادم و «امام زمان» (عج) را از خود خشنود کردم.

از همسرم می‌خواهم که پسرانم را طوری تربیت کند که راه پدر را دنبال کنند و سرمشق خوبی برای جوانان آینده باشند، و به آن‌ها بگوید که همواره یار و یاور رهبر کبیر انقلاب‌مان باشند و در دفاع از حیثیت و شرف این مرز و بوم بکوشند.

خواهشمندم جنازه‌ام را بعد از طواف «شاهچراغ» به شهرم بوشهر ببرید و در آن‌جا به خاک بسپارید.

نابود باد استکبار جهانی به سرکردگی آمریکای جهان‌خوار.
برقرار باد پرچم جمهوری اسلامی در تمام سطوح جهان.
والسلام

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار