به گزارش دفاعپرس از البرز، «سید جواد تهامی»، سرپرست ندامتگاه مرکزی کرج، از اهدای سه هزار جلد کتاب به کتابخانه مرکزی ندامتگاه کرج خبر داد و اظهار داشت: این اقدام خیرخواهانه به همت خیرین حوزه کتاب و با همکاری واحد کتابخانه ندامتگاه کرج در راستای ترویج فرهنگ کتابخوانی انجام شد.
وی ضمن قدردانی از این اقدام نیکو با بیان اینکه طی یک ماه گذشته بیش از چهار هزار جلد کتاب با عناوین مختلف فرهنگی، دینی، ادبی و آموزشی با حمایت خیرین به کتابخانه مرکزی ندامتگاه اضافه شده است، عنوان کرد: این اقدام ارزشمند، گامی مؤثر در جهت اصلاح و تربیت و گسترش فرهنگ کتابخوانی و ارتقای سطح دانش و آگاهی زندانیان بود.
سرپرست ندامتگاه مرکزی کرج ترویج فرهنگ کتابخوانی و تشویق زندانیان به مطالعه را یکی از مهمترین ابزارهای اصلاح و تربیت و بازاجتماعی کردن آنها دانست و خاطرنشان کرد: در ماه جاری، مسابقه «نشست کتابخوان برتر» به همت اداره فرهنگی و تربیتی ندامتگاه کرج با حضور ۵۰ زندانی فعال کتابخوان برگزار شد و در پایان این رقابت از ۱۳ زندانی برتر تقدیر به عمل آمد.
انتهای پیام/