نتیجه جلسه امروز شورای شهر سنندج حاکی از احتمال استیضاح شهردار است
رئیس شورای شهر سنندج عصر امروز در جلسه رسمی شورا با انتقاد از ضعف مدیریت شهری اظهار کرد: شهرداری سنندج در چند سال اخیر با بینظمیهای زیادی روبهرو بوده است که از شهردار میخواهیم اهداف اجرایی و نظارتی ۹ عضو شورا را برای بهبود عملکرد در تمام امور شهرداری اجرایی کند.
به گزارش
دفاعپرس از کردستان، «فرزاد زارعی» رئیس شورای شهر سنندج عصر امروز در جلسه رسمی شورا با انتقاد از ضعف مدیریت شهری اظهار کرد: شهرداری سنندج در چند سال اخیر با بینظمیهای زیادی روبهرو بوده است که از شهردار میخواهیم اهداف اجرایی و نظارتی ۹ عضو شورا را برای بهبود عملکرد در تمام امور شهرداری اجرایی کند.
وی خواستار تجدیدنظر در انتخاب مدیران شهرداری شد و افزود: باید از نیروهای متخصص برای پیشبرد اهداف این سازمان در جایگاههای مدیریتی استفاده شود.
رئیس شورای شهر سنندج، پرداخت بهموقع حقوق کارکنان را از مطالبات اصلی و بهحق اعضای شورا دانست و گفت: هیچگونه کمکاری در این زمینه قابل توجیه نیست.
وی تصریح کرد: در دوره ریاست بنده، هیچگونه تهاتری با پیمانکاران تحت هیچ شرایطی اتفاق نخواهد افتاد.
زارعی به شهردار سنندج تذکر داد که در صورت عدم توجه به این مطالبات و ادامه کمکاریها، شورا در چارچوب قانون و برای تحقق اهداف شهروندی، موظف به برخورد با او خواهد بود و آنچه قانون به شورا اجازه دهد، اجرا خواهد شد.
انتهای پیام/